maanantai 25. tammikuuta 2016

Unohtuneet esittelyt

Toipuminen on edennyt hyvin. Pääsen jo kävelemään (linkussa tosin) ja jaksan olla ylhäälläkin. Olen katsellut telkkaria ja neulonut puoli-istuvassa asennossa. Onneksi kipulääkkeet on keksitty.

Yritän esitellä tänään ihania saamiani posteja ja ylläreitä. Laitan kuitenkin muutaman kuvaamatta jääneen tekemäni yllärin. Minulla on aina niin kiire lähettää yllärit eteenpäin, että en muista niitä edes kuvata. Teen tänään siis monen monta postausta.

Esittelen ensin koristeen, jonka lähetin Susannalle joululahjaksi. Tein koristeen pahvista, läpinäkyvästä muovista ja pitsinauhoista. Enkeli on vanha kynttiläkoriste.

En muistanut kuvata koristetta, joten Susanna lupasi, että saan käyttää hänen kuviaan.
Täällä Susannan oma teksti.Tässä Susanna on laittanut lähettämäni vanhan postikortin koristeen alle

Tässä koristeen lumisade (strassit ja valkoiset pikkuhelmet) näkyvät paremmin


Tein Susannalle myös kissa-kuningatar  joulukalenterin. Tein korteille pahvisen krakleeratun rasian, johon lakkasin kuningatar-lautasliinan.  Kuvaamatta  jäi tämäkin, joten  Susannan teksti täällä. Susanna on esitellyt kortitkin.


Vaihdoimme muistojen kirjaan työt ja tein ylläriksi Susannalle Voimakorpin. Tästä työstä minulla on muutama huono valokuva. Susannan teksti löytyy täältä. Susanna on ottanut työstä upeat kuvat. Ensimmäinen kuva hänestä ja korpista on aivan ihana.
Tämä on korppi, josta näin unta. Tämä oli siis pakko lähettää sielunsisarelleni Susannalle.

Voimakorppi skannattuna

Taustana on peilimäinen kova pinta, johon maalasin gesson päälle agryylimaaleilla korpin
Kuvia koristeista
Yritin tehdä Voimakorpista stempunk-henkisen. Osan rattaista stanssasin ja olen tehnyt rattaita itsekin. Teen rattaat mattoveitsellä tai fimomassasta. Koristeina käytin metallisia koristeita kuten vanhoja rikkinäisiä koruja.

Tänä vuonna itsetekemäni lahjat jäivät vähiin kipujen takia. Onneksi kevätaurinko lisää valoa ulkona ja kivut vähenevät toivottavasti nyt leikkauksen jälkeen. Olen jäämässä puoleksi vuodeksi vuorotteluvapaalle 22.2.2016 alkaen. Sitä ennen olen kaksi viikkoa sairauslomalla ja pidän kaksi viikkoa viimekesän lomaa. Ihanaa palata tervehtyneenä töihin elokuussa.

Nyt lepään vähän ja esittelen ihanuudet, joita minulle on tullutkin monen monta.

Mukavaa viikkoa kaikille.4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Pikaista paranmista sinulle! Ja kiitos vielä noista ihanuuksista jotka minulle olet lähettänyt! Ne on superhyper ihkuja!!! ♥♥♥

Saila kirjoitti...

Hienoja töitä kaikki! Parempaa vointia toivottelen <3

Maahinen kirjoitti...

Upeita ovat, aivan ihania. Ihastelin näitä Susannan blogissa :-)

Selma kirjoitti...

Nuo stempunk koristeet ovat uskomattoman hienot. Niihin olen tykästynyt jo vuosia sitten, mutta rattaiden teko on aika työlästä. Korpit raaksuttivat tänään mulle moneen otteesen, kun ulkohommissa hyörin ja mulla tulikin heti mieleen tämä korppipeili. Olen sen kurkannut jo Sussun blogista.
Voi hyvin :-)