maanantai 25. tammikuuta 2016

Sivuja Muistojen kirjaan

Nyt sitten kaikkien saamieni ihanuuksien kimppuun.

Meillä oli taidevaihto Selman kanssa.
Apua miten hurmaavat työt hän minulle lähetti. Olen vain ihaillut ja ihaillut näitä upeita töitä.
Selma on käyttänyt töissään Mixed Mediaa ja kollaasitekniikkaa. Tuo unissakävelijäkin on koholla taustastaan ja maalattu paksulle pahville. Samoin töiden taustat ovat kolmiulotteisia. IHANIA KAIKKI.

Kun valitsin tuon unissakävelijän, menin sinä aamuna töihin ilman silmälasejani ja kännykkää, siis minä joka en näe edes tietokoneelle ilman lasejani. Unissakävelijä näyttäisi myös kulkevan jalat tukevasti maanpinnan yläpuolella ja "takki auki" kuten minäkin. Ihanat värit ja oi mikä ihana rauha työssä vallitsee.


Unissakävelijä (koko A4)


Toisen upean työn Selma lähetti musiikkihaasteeseeni ja sen halusin heti muistojeni kirjaan muistoksi. Ihanat värit ja oi oi noita suloisia pikkukaloja ja kaunista merenneitoa. Hänellä on hyvä olla kauniissa kirkkaassa vedessä.


Vedenneito (koko A4)

Ja tässäkään ei vielä kaikki ihanuus.
Selma on askarrellut minulle upean postikortin. Neitonen siinä kävelee upeassa kesämekossaan ja verkkosukissaan. Puvun helmat on toteutettu 3D-tekniikalla. Ihanat koristeet OOOHHH.
Minä en todellakaan raski laittaa näitä ihanuuksia kansioon piiloon, vaan kerään upeaa taidenäyttelyä koneeni viereen.
Kiitos ihanainen Selma tästä upeasta ja voimaannuttavasta taiteestasi. Olen näistä todella onnellinen.

6 kommenttia:

Maahinen kirjoitti...

Upeita töitä Selmalta, kauniita ja ihanan värikkäitä. Ja hienon kortin on Selma mukaan vielä. Ihana vaihto.

Lähetin tänään Millin ja Susannan vaihdot. Vaan mitäs se tämä sievä punapää haluaa :-) Tehdäänkö lähetykseen toinen vaihtari? Vai haluatko jäädä odottamaan seuraavaa kertaa kun julkaisen vaihtareita.
Toiveita otetaan vastaan :-DD

Älä nyt liikaa touhua, vaan nauti leppoisasta olosta ja siitä uudesta, varmaankin ihanasta huonekalusta. PIkaista toipumista kivuista <3

Esther Helmiä kirjoitti...

Tähän alkuun toivon että paranet pikaisesti ja ilman mitään komplikaatioita,joten otahan rauhallisesti :) ja hyvä että saat mahdollisuuden olla vuorotteluvapaalla,se tekee hyvää!

Ja teillä on ollut upea vaihto, eläväiset maalaukset,värit pirteät.Ehkä mekin joskus vaihdamme..

Maca kirjoitti...

On sinulla ollut hienoja vaihtoja!

Susanna kirjoitti...

Nuo taulut on kyllä upeat!!!

Millin kirjoitti...

Upeita ovat Selman maalaukset!
Pikaista toipumista sinulle!

Selma kirjoitti...

Kiitos kiitos Enkuli:-)
Olen niin hyvilläni, että tykkäsit näistä söherryksistäni ja anteeksi vielä kerran, kun sait odottaa niin kauan vaihtotöitäni. Ennen joulua oli niin monenlaista, että en vaan saanut tehtyä.

Kiitos vielä kerran sinun upeista pitsisistä vaihtareistasi. Mulla ei ole kansiosta mitään hajuakaan, mutta en niitä sinne myöskään piilottaisi. Ovat esillä kaiken aikaa.
Ja opin myös, että en varaile yhtään työtä, ellei ole jotain myös valmiina itselläni.
Nyt toivon, että paranet entistä virkeämmäksi ja luovuutesi pääsee kukoistamaan kunnolla, vaikka kaiken aikaahan se kukoistaa, olemme sen jo huomanneet :-D