keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Sudenvoimaa muistojenkirjaan

Tänään iski maalausinto. Olen varannut Maahiselta ihanaakin ihanamman Talvi-prinsessan jo joulukuussa. Nyt ajattelin, mikä olisi eläin, jonka voimaa Maahiselle maalaan. Itsestään selvyytenä maalasin seuraavan työn hopeapahville. Toivottavasti Maahinen kelpuuttaa tämän vaihtariksi.


Suden voimaa   koko A4  (skannattu kuva)

Kameralla päivänvalossa otettu kuvaHopeapahvi ei peilaa aivan yhtä hyvin kuin Susannalle lähettämäni Voimakorpin "peili" tausta.
Susi olikin aika haasteellinen maalattava. Tuossa skannatussa kuvassa on oikeimmat värit. Yritin maalata lempeäilmeisen suden.

Maalasin suden pohjan gessolla ja kuvan akryylimaaleilla. Reunuksissa on gessoa, akryylimaalia, suihkeita, kiiviliusketta,  lasihelmiä, simpukoita, puolihelmiä ja yläreunassa on inkiväärin (luullakseni) siemenkotia.

Toivottavasti Maahinen tykkää tästä. Minulla on Maahiselta toinenkin työ varattuna, mutta siihen hän saa valita vaihtarin itse :D

Ihanaa päivää kaikille ja muistathan, että musiikkihaasteeni osallistumisaika päättyy 31.1.2016.

14 kommenttia:

Apris kirjoitti...

Wau, mielettömän upea taulu. Osaisinpa minäkin maalata, niin voisin hyvin tehdä vaihtareita kanssasi, mutta poropeukalo mikä poropeukalo ja piirustustaidot nollassa...

Maahinen kirjoitti...

Kiiruusti piti tulla katsomaan. Ooooh, mikä ilmestys. Kipeillä silmilläni tätä katson ja voihkin ihastuksesta. Upea lempeäilmeinen susi ja niin kaunis vahvoine raajoineen.
Hienosti olet suden maalannut, todella onnistunut. Ja niin ihanat väritkin vielä.
Olen ihastuksesta mykkänä, kiitos sinä Ihanainen Enkuli. Susi on yksi lempieläimistäni, vaikka kaikista tykkäänkin. Sutta puolustan aina ja olen hyvin surullinen susikannan hävittämisestä.

Täällä päin kun houkuttelevat susia talojen lähistölle, että saavat kaatolupia. Sellaiseen en olisi uskonut kenenkään ryhtyvän, vaan niin vain tekevät. Kuinka alas ihminen voi vajotakaan.

Tätä sutta pystyn suojelemaan :-) Ihanaa. Miten minä tämän voinkaan sinulle korvata.....sydämmelliset isot halit nyt ihan ensin ja ehkäpä jotain keksin ;-:

Maca kirjoitti...

Sanonpa että upea susi!

Liiolii kirjoitti...

Hieno susi! Itse en oikein osaa piirtää/maalata, tai olen siis hyvin kriittinen nykyään tuotosteni suhteen. Siis maalta mitään "esittävää". Paitsi kaloja osaan tehdä! :D

Viltsu Mari kirjoitti...

Kaunis tuli. Ihme jollei tykkää !

kosotäti kirjoitti...

Ihan mahtava maalaus.

Susanna kirjoitti...

No kylläpä on huikeen upee ilmestys tuo voima-susi!!! Ja aivan varmasti saajalleen super mieluisa!!! Tänne sun blogiin on ilmestynyt yht äkkiä valtava määrä postauksia, että ei meinaa perässä pysyä! Ihania posteja olet myös saanut roppakaupalla ;))

Tuulento kirjoitti...

Ihanaa että olet maalannut suden. Niin kovin harva enää Suomessa on susien puolta. Vissiin metsässä ei enää saa asua kukaan!!

Liplatus kirjoitti...

Todella upealla pohjalla susi astelee.
Hyvin tunnistaa sudeksi, ihan on näköinen.

Tiia K kirjoitti...

No nyt kuules näytin nämä susihöperölle tyttärelle, aivan mielettömiä huokailee hän ja tämä äiti <3

Esther Helmiä kirjoitti...

Ah mikä upea susi! Nyt on maahinen innoissaan kuten minäkin, olen myös susifani :)

Manumiina kirjoitti...

Upea on työsi!

Emilie kirjoitti...

Ihana työ! olet kyllä taitava!

Maahinen kirjoitti...

Ja nyt tämä komeus on luonani. Se on todella upea ilmestys. Vahva ja uljas susi,joka saa sydämmeni sykkimään kiivaammin.

Sen silmistä huokuu rauhallisuus ja itsevarmuus.
Edustakoon tämä upea maalaus minulle kaikkia susia, niiden alkukantaisuutta. Muistuttakoon aina minulle siitä, ettei ihminen saa hävittää niitä. Siihen meillä ei ole oikeutta.
Kiitos Enkuli tästä upean kauniista maalauksesta, jonka merkitys minulle on hyvin suuri. Olen susien ikuinen puolustaja ;-)