lauantai 15. kesäkuuta 2024

Aarrekortteja TarjaK:lta

Vaihdoin TarjaK:n kanssa neljä atc-korttia, ja katsokaa mitä ihanuuksia sain.

Näissä korteissa on tuollaista kaunista mica-levyä, joka peittää tyylikkään väriset kuvat, jotka ovat Tarjan tyylisesti kohollaan taustasta. Mica-levy on kiinni metallisilla niiteillä. Korteissa on tuollaista pienihelmistä koristetta ja upeita metallikoristeita.



Atc "Muumio/Egypti 1/2"

 

Atc "Horus/Egypti 2/2"



Atc "Faarao"

 

 

Tehtaanhohtaja taitaa todellakin olla johtajatyyppiä. Mittarin viisari pyörii ja kortissa on upea ratas-koriste


Atc "Tehtaanjohtaja 1/3"

 

 

 Tarja on askarrellut myös upean ja hempeän värisen postikortin.

 


 

 

Isot kiitokset Tarjalle jälleen upeuksista ja mukavaa viikonloppua  kaikille.

6 kommenttia:

Arkisin | jenni kirjoitti...

Upeat kortit!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Arkisin Jenni. Tarja on todella taitava

Ruusuperhonen kirjoitti...

Olin yksi niistä, joka tätä postausta kävi katsomassa. Mutta kun en hyvällä tahdollakaan ymmärrä atc:n tarkoitusta, päätin olla silloin kommentoimatta.En vain yksinkertaisesti ymmärrä, miksi niitä tehdään ja miksi juuri sellaisia kuin tehdään. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ruusuperhonen, Kiitos kommentista. Hyvä, että kerroit, että atc-maailma on sinulle vieras. Minä olen ollut todella kummissani, kun postauksia käy jopa parisataa katsojaa katsojaa katsomassa ja kommentteja tulee tosi vähän. Sitä miettii, loukkaanko jotakuta.
Yritin tehdä videoita korteista, mutta videoista on tullut niin isoja, etteivät tänne bloggeriin ja blogiin mahdu. Olen niin vanha, etten osaa editoida videoita pienemmiksi.
Nämä atc-kortit ovat pieniä taideteoksia joita vaihdellaan maailman laajuisesti keskenään. Kortteja ei koskaan myydä. Tekotapa on vapaa. Voi maalata, piirtää, tehdä sekatekniikalla ja ihan vain mielikuvitus on rajana. Kortin koko on määrätty ja se on 64 × 89 mm. Kortin on maduttava keräilytaskuun.
Minä olen vaihtanut kortteja vain Suomeen. Käytän paljon maaleja ja erilaisia suihkeita ja värejä korttien taustoissa ja ilmaiskuvia. Lehtien kuvia käytän, mutta en ihmisten kasvoja, koska kukaan ei varmasti tykkäisi siitä, että olisi tunnistettavasti omat kasvot kortissa. Kun lähetetään kortti vaihtoparille (joka on aina se, joka kortin ensin varasi itselleen) laitan kuoreen "extroja" mukaan. Ne ovat askartelukuvia tai muuta pientä yllätystä, joka inspiroi saajaa tekemään lisää upeaa taidettaan.
Tämä on ollut hauskaa, ja olen saanut paljon ystäviä, joita olen jopa livenä tavannut.

Silkku kirjoitti...

Jälleen kaikkea ihanaa ja upeeta 💓

enkulin käsityöt kirjoitti...

❤️