tiistai 27. kesäkuuta 2023

Kuukausivaihto TarjaKn kanssa

Sain jo ennen Juhannusta Tarjalta kirjeen. Sain kuukausivaihtomme kortit ja kaksi vaihtokorttia.

Kesäkuun  aihe oli vapaa.

Kortit ovat kolmiulotteisia koristeiden vuoksi, joten ne ovat vaikeita kuvattavia. En ole tyytyväinen uuden skannerini jälkeen (vika lienee käyttäjässä, joka ei osaa lukea käyttöohjeita), joten yritin ottaa kameralla kuvia keinovalon alla.

Ulos en mennyt kuvaamaan luonnonvaloon, sillä talomme päällä on iso tumma ukkospilvi, ja äsken salama iski aika lähelle. Pelkään ukkosta todella.

Aina tulee lapsuus mieleen, kun kotini vanha puuhellan valurautainen pyöteä isokokoinen levy halkesi kahtia selkäni takana salaman iskusta. Muistan vieläkin todella kovan äänen, mikä raudasta lähti.


Mutta näihin ihanuuksiin

Ihan ekassa kortissa Route 66 on ihailemaani ruosteista rosoa. Tytön takana on muovinen pleksipinta.Tyttö on väritetty kauniisti.  Tyttö on Tim Holzin paperinukkeja


Route 66


Toinen ja kolmas kortti ovat Steampunk-kortteja. Vaaleapohjaisessa kortissa on kiva liikkuva kitara ja ratas tietenkin pyörii.


Steampunk


Steampunk

 

Viimeinen kortti onkin ihana voimeläimeni pöllö. Tässäkin kortissa rattaat pyörivät ja pöllöllä on jännät lasiset silmät. Myös kiikareissa on lasinen pinta.


Keikari 1/2



Näissä on kaikissa ihailemaani ruosteista värimaailmaa ja rakastan Steampunk-tyyliä.


Isot kiitokset Tarjalle taas ihanuuksista ja mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa kaikille


5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Todella upeat taidokkaasti tehdyt kortit. Materiaalit myös huippuhu
luokkaa ja kruunaa taiteesi 🤩
Kaameita ukkosmuistoja sinulla 😱Olen myös lapsuudessa pelännyt maalla ukkosia vaikka ei koskaan salama iskenyt lähelle.
Iloisia kesäpäiviä jatkossa toivottelen 🌞 😘

Puikoillanikin kirjoitti...

Minä olen näiden postauksien myötä oppinut pitämään Steampunk-tyylistä.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Onpa todella upeita kortteja. ❤️❤️

Emilie kirjoitti...

Onpa taas upeita kortteja! Täällä Tampereella on stempunkt festivaali taas syyskuun puolessavälissä. Kun sais aikaseksi edes käydä siellä katsomassa :))
Ukkosta pelkäsin minäkin pienenä, varmaan vanhemmat pelotteli ja istui penkillä kumikengät jalassa ja kaukana sähkölaitteista. No silloin oli iso hirsinen talo jossa asuttiin ja isoja kuusia vieressä. Silloin olikin kovia ukkosia.
Sittemmin kun näin miten vedettiin maahan ukkosenjohdattimet niin pelko väheni. Nyt en enää pelkää ainakaan kotona, kun ei ole edes omaa omaisuutta talokaan.

Armiida kirjoitti...

Upeita kortteja.