maanantai 22. lokakuuta 2018

Coin vaihto Tiinan kanssa

Sain Tiinalta kaksi hauskaa kissa -coinsia.


Atc coin "Kissanpäivät 1/9"

Atc coin "Kissanpäivät 5/9"


Tykkään paljon molemmista. Korteissa on hauskat kissat ja taustat on Tiina tainnut maalata itse. Valitsin itselleni kortit, joissa molemmissa on lilaa väriä. Minulla taitaa olla lila kausi menossa.


Tiina tietää, että kerään kiiltokuvia. Hän lähettikin niitä minulle monen monta.


Isot kiitokset ihana Tiina.---------

Kivaa, että nyt on korttivaihdot vilkastuneet yleensäkin. Jospa täällä blogimaailmassa lopultakin vilkastuisi muutenkin. Harmillista, että aika monet ovat siirtyneet facen puolelle ja välillä blogeissa on hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Toisaalta ymmärrän, että kaikilla on kova kiire ja on hyvä, jos peukun ehtii painaa facessa. Toisaalta en ymmärrä - onko aivan pakko olla kiire koko ajan. Tätähän kiirettä tämä nykyinen elämä tosin on. Tunnit eivät vuorokaudessa riitä millään.

Talvi taitaa nyt tehdä tuloaan. Tässä kuvia viime viikolta ja viikonlopulta.
Kova tuuli vei loppuviikolla puiden lehdet lähes kokonaan.

Tässä eilinen sumu. Aivan kuin tuossa olisi maailman reuna. Eipä ollut juurikaan
näkyväisyyttä.Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja muista nauttia syksyn kauneudesta.

8 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Kivat kissakortit todellakin ja ruskakuvat - aivan upeita.
Kiinnostaisikohan sinua kolikko-vaihto minun kanssani. Muistathan, että minut löytää nykyisin uudesta paikasta.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Niin somat kissakortit... niistä tuli jotenkin niin iloinen mieli.
Saman minäkin olen huomannut... viisi vuotta sitten blogeissa oli aikamoinen hyörintä. Nyt melkein kaikki liikehdintä tapahtuu naamakirjassa. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

Päden paja kirjoitti...

Oi miten hienot kissakortit ja upeita syyskuvia! Kyllä vaan on luonnossa nyt kaunista♥ Ihania kiiltokuvia, niistä tulikin lapsuus mieleen:) Silloin ystävien kanssa innokkaasti kiiltokuvia kerättiin ja välitunneilla niitä vaihdeltiin:) Minun rakkain kuvani oli iso enkeli jossa oli kimalletta päällä, sain sen vanhemmiltani syntymäpäivä lahjaksi♥ Mukavaa syyspäivää ja alkanutta viikkoa♥

Sartsa kirjoitti...

Kivat pallukkaiset kisuliinit.
Sumuverhon läpi voi ehkä astua toiseen todellisuuteen? Ainakin jos on vilkas mielikuvitus. :)

Nettimartta kirjoitti...

Olipa herttaiset paksuposkiset kissimirrit.
Niin, kiire on outo asia, vai onko se vain tila, jossa ei osata jakaa aikaa oikein ja määritellä, mitä tekee ja mitä jättää tekemättä... Olen eläkeläinen, jolla ei oikeastaan koskaan ole kiire.

Tuulikki kirjoitti...

Näyttää todellakin viimeinen kuva olevan maailman reunalta. Meilläkin syystuulet ovat repineet viimeisetkin lehdet puista. Lunta ei vielä ole, mutta aamuisin on järven ranta riitteessä.
Onkohan meistä tullut jotenkin lyhyt jänteisiä. Faceen ja Instaan voi näpätä kuvan ja lähettää samontein. Tänne blogi-maailmaan pitäisi laittaa jotain kirjoitelman tynkääkin. Jospa talvi saisi meidät taas takaisin tänne kirjoittelemaan kuulumisiaan. Mukavaa syksyn jatkoa.

*VEKKI* kirjoitti...

'Tosi kivoja kaikki. Ja kiiltsikat vasta kivoja onkin. Olispa kiva kun olis niitä värssy-kiiltsikka-kirjoja vielä.

Loreal Blondi kirjoitti...

Helluset kissacoinsit! Ja upeita syksyisiä kuvia luonnosta! Kiireestä kirjoitit osuvsti. Kiire on tosiasiakin mutta kyllä joskus tuntuu tukkaputkela menijöitä katsellessa, että onko tuo nyt ihan välttämättä oikeaa kiirettä vai itse aiheutettua? Joskus on hyvää tekevää istua vain ja antaa kiireen mennä ohi, kuten sanonta kuuluu. Kuten John Lennon sanoi, elämä on sitä mitä tapahtuu sillä aikaa kun teet jotain kiireellistä...