torstai 27. syyskuuta 2018

Ruskakuvia

Kävin viikonloppuna ruskaretkellä mieheni kanssa. Tällä viikolla onkin ollut todella tuulista, joten varmaankin lehdet varisevat puista pois.
Ilokseni pääsen jo autoon istumaan. En pääse vielä maastoon kyynärsauvojen kanssa ja olen hyvin varovainen kävelemään epätasaisella maalla. Otimme mieheni kanssa paljon valokuvia. Osa kuvista on mieheni ottamia ja julkaisen ne hänen luvallaan. Osa kuvista on otettu myös liikkuvasta autosta.

Tässä ruskakuviamme. Syksyisin taivas on upeimmillaan. Valo vaihtelee kirkkaasta pilviseen. Meillä oli onni ajaa vesisadepilven alle. Valo oli aivan uskomaton.







































Uskomaton valo sadepilven alla










Meille ei riitä tiemäärärahoja tänne Itä-Suomeen. 


Kyllä on pakko todeta, että meillä on onni asua maassa, jossa on neljä vuoden aikaa. Syksy on upeaa aikaa. Syksyisin taivas on uskomattoman kaunis näin "taivastelijan" silmin. Upeita värejä saa ihailla auringon noustessa ja laskiessa. Samoin koko luonto on todella kaunis. Harmittaa vaan, että ruska kestää vain hetken ja pimeä, kylmä ja väritön lokakuu peittää kaiken kohta alleen. Odotan aina hartaasti ensilunta heti ruska-ajan jälkeen.
Metsä oli pulloillaan sieniä. Olin ihmeissäni, koska meillä oli lämpimin kesä ikinä. Jätämme sienestyksen ja marjojen poimimisen tänä vuonna väliin. Keskityimme nyt vain iloitsemaan upeasta päivästä ja värien loistosta.

Oikein ihanaa viikkoa kaikille ja nauttikaa upeasta syksystä ja syksytuulista.

12 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Voi että miten kauniita kuvia olette ottaneet, ihan melkein voisi olla paikan päällä ;) Niin olemme rikkaita kun meillä on 4 niin kaunista ja erilaista vuodenaikaa

Aino kirjoitti...

Hienoja kuvia. Järvimaisema on kuin postikortti ja tuo käkkyräinen puukarahka on upea, kuin taideteos metsän keskellä.

Saassa kirjoitti...

Upeita syyskuuta ja nuo sadepilven alla otetut on huikean kauniita. Mukavan autoiluretken olette tehneet. Pitäähän sinunkin tuulettumaan päästä, kun et kävellä pysty kuin kyynärsauvojen kanssa.
No pian olet kunnossa ja entistä ehommassa. Mukavaa torstai iltaa❤️

EstherH. kirjoitti...

On kyllä onni 4 vuodenaikaa, se on totta! Upeita kuvia ja mikä ihana väriloisto ja maisemat! Kiitos! Mukavaa syksyä sinulle!

Manumiina kirjoitti...

Oikein ihanaa loppuviikkoa myös sinulle!
Vuodenaikojen vaihtuminen on kyllä valtava rikkaus. Jokaisessa vuodenajassa on oma kauneutensa. Pidän kovasti syksyn väreistä. Lempivuodenaikani on silti kevät ja varhaiskesä.

ritva kirjoitti...

Upeat ruska maisema kuvat. Mukavaa viikon jatkoa:)

SusuPetal kirjoitti...

Kiva kuulla, että pääset jo auton kyytiin. Maastossa saakin sitten olla varovainen, sen verran epätasaista kulkea keppien kanssa.

Komeita maisemia ja totta, tuo valo sadepilven alla on huikea! Pidin myös kuvista, joissa oli vettä ja kiviä.

Hgissä ruska on alkanut vähitellen ja vielä on lehtiä puissa, vaikka tuuli yrittää parhaansa mukaan ravistella oksia.

AnniK kirjoitti...

Upeita kuvia! Täällä meillä etelässä ei vielä ruskaa ole kovinkaan paljon ja kova tuuli taitaa viedä lehdet puista, ennen kunnon väriloistoa! Mukavaa loppuviikkoa!

*VEKKI* kirjoitti...

Kyllä Suomessa on kaunista. Ihania tunnelmakuvia.

Irma kirjoitti...

Ihanaa syksyn loistoa tykkään aivan valtavasti :)

saga kirjoitti...

Upeita syksyn värejä, ne ovat kyllä ihania! Ja sateenkaarikin :O

Tuulikki kirjoitti...

Kaunista. Mitenkähän valo liekin niin voimakas sadepilven alla. Kaikki värit oikein korostuvat. Näistä väreistä on hyvä ammentaa voimaa syyspimeään.