tiistai 4. syyskuuta 2018

Atc-coins vaihto Fairytalen kanssa

Nyt on kaikilla innostus tehdä näitä atc-coins kortteja, joiden läpimitta on 6,4 cm.

Kortit ovat muodoltaan pyöreitä. Voinpa sanoa, että näiden korttien teko on koukuttavaa. Minäkin olen tehnyt jo muutaman pyöreän kortin.

Vaihdoin Fairytalen kanssa coinsit ja sain kiejeeni jo pari viikkoa sitten, mutta jaksan vasta nyt laittaa kortin esille tänne blogiini.

Voi että tykkään näistä kortin väreistä. Linnun silmät ovat vähän ulkonevat. Luulen, että silmiin on käytetty liimaa. Samoin taustassa on kauniita pisaroita.  Suloinen tipunen joka tapauksessa :D.



ATC Coins "Bird Wisard"

Suloinen postikortti


Yritän askarrella vaihtarit pikaisesti. Menen tosin nyt vain päivä kerrallaan voimieni mukaan.

Isot kiirokset Fairytalelle upeasta kortista.

5 kommenttia:

EstherH. kirjoitti...

Uusia korttimuotoja esiintyy näköjään jokapuolella, hienoja!

Armiida kirjoitti...

Ihania kaikki. Postikortti aivan upea.

Fairytale kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit :) Mulla on sun toinen kortti tulossa, mutta mulla taas jumittaa tän mun pään kanssa niin etten saan paljoa aikaiseksi päivien aikana :D Eli viittä vaille on toinen sulle tuleva kortti postissa. Mun korteilla ei ole mitään kiirettä, ihan sun oman jaksamisen tahtiin toimit <3 Paljon lämpimiä voimaannuttavia, parantavia ajatuksia sinulle, ihana enkuli <3

Fairytale kirjoitti...

Ai niin sitä piti vielä sanoa, että ompas sulla hyvä kamera. Ja sitten piti vielä sanoa, että noissa silmissä on clossy accenttia :D ja taisin pohjalle laittaa wink of stella glitterkynää

Sari kirjoitti...

Aivan ihana Coins-kortti! Onpa hauskaa, miten uusi muoto ja innostus on levinnyt kaikkialle. :) Itse en ole ehtinyt vielä Coinsseja askartelemaan, muutenkin tuntuu, että ompeluhommat on vain päällimmäisenä, eikä askartelulle ole aikaa. Näitä katsoessa kyllä inspiroituu kovasti... :)