torstai 21. huhtikuuta 2016

Kotilaiskan haaste/atc-vaihto

Päivän toisessa postissani esittelen alkuviikolla tulleen kirjeen.
Raija Annikki lähetti minulle atc-kortin, jonka hän oli tehnyt Kotilaiskan kierrätysmateriaali haasteeseen. Haasteen aiheena on KEVÄTAtc-kevät

Sain kortin mukana tämmöisen kasan korttimateriaaleja, ja en edes lukenut haasteen sääntöjä, vaan askartelin Raija-Annikille kortin, johon käytin kaikista silpuista jotain. Vastauskuorikin oli valmiina, joten näppärää ja nopeaa.

Haasteen tarkoitus oli askarrella kolme korttia lisää, ja haastaa kolme muuta mukaan. Osallistun kuitenkin puoliksi haasteeseen ja en haasta muita, vaan vastaan vain tekemällä Raija Annikin kortin.

Tässä minun korttini:

Kevät /Bella and Marbella


Tämä on muuten yllättävän vaikeaa. Ensin luulin, etten saa yhtään mitään aikaiseksi. Hauska haaste kuitenkin ja itsellekin lopputulos oli yllätys.

Kiitos Raija Annikille kivasta kortista ja Kotilaiskalle haasteesta.

4 kommenttia:

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Raikkaat, värikylläiset kortit! Kumpainenkin teistä on onnistunut tekemään kauniit kortit "jämämatskusta".

Jaana H-V kirjoitti...

Voi kuinka hienoja molemmat kortit!
Hauska haaste ;)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos Enkuli kun vastasit haasteeseen.En tiennyt mikä kuori lähti kellekin koska pakkasin ne ensin ja kirjoitin vasta sitten nimet päälle.Hienon kortin teit minulle.laittelen vaihdot esille myöhemmin.Kiitos.

Kotilaiska kirjoitti...

Ihanan kortin olet saanut ja hurmaavan kortin sait aikaseksi Raija Annikin matskuista. Kiitos kun osallistuit haasteeseeni