tiistai 10. syyskuuta 2024

OKTK -haaste kesä 2/2024

Osallistuin facen puolella OKTK-haasteeseen, jossa askarreltiin vaihtoon Skinny-kortti (koko 7,62 x 12,7 cm). Vaihtoparit arvottiin ja minun vaihtoparini oli Raija Annikki (linkki tekstissä).

Kyseessä on mixedmediahaaste ja aiheena oli tehdä esimerkiksi tasku, josta tuleekin jotain yllättävää esille. Kortissa sai käyttää erilaisia tekniikoita ja materiaaleja.

Tässä Raija Annikin yllätys ja taika:

 

Skinny "kesätaikoja"


Taskusta tuleekin upea kissa esille

Ihana tunnelma tässä iloisen värisessä kortissa. Kivasti nousee tuo uljas kissa tuolta keijun kylpytynnyristä. Hauska kortti.


Esittelin oman vaihtokorttini TÄÄLLÄ tarkemmin





Hauskoja nämä facen haasteet. En vaan millään muista edes miltä sivulta mikin haaste löytyy. Kaikki katoaa facebookin liikatarjonnan alle.

Minäkin tein omista vapaista vaihtokorteista kansion facebookiin. Arvaa vaan kadotinko senkin ja lopulta poistin kansion kokonaan. On jotenkin helppoa, kun kaikki asiat ovat täällä blogissa yhdessä paikassa. On paljon helpompaa tämmöiselle ikinuorisolle muistaa asioita.

Minulla on toki ruutuvihkoja, mutta ei tule laitettua koko ajan kaikkea muistiin ja kirjattua ylös. Minä kun pinnistelen jo salasanojenkin kanssa. Joka paikkaan pitää kirjautua ja muistaa salasanat.

Kyllä tämä vanheneminen on sitten kamalaa.

No sää sentään hellii. Nytkin 24 astetta lämmintä. Tuleekohan ruskaa koko syksynä minnekkään. Tekisi mieli mennä pohjoisen ruskaa katsomaan, mutta kelikameran kuvissa näyttää todella kesäiseltä maailma vielä.


Oikein ihanaa viikkoa kaikille ja nauttikaa syksystä.

18 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Blogissa asiat pysyvät paremmin tallessa kuin Facessa, joten tänne vaan kaikki päivitykset.
Terveisiä Lapista. Juuri kotiuduimme sieltä. Kyllä siellä ruskaa oli vaikka vielä ei yöpakkasiakaan ole ollut. T-paidoilla pärjäsi ulkonakin.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitoksia paljon ihanasta kortista. Totta kirjoitat blogeista minä myös tykkään niistä ,fasessa kaikki katoaa jonnekin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Puikoillanikin, pitääkin pakata ja lähteä jo tällä viikolla. Lapissa on ihana maaruska.

enkulin käsityöt kirjoitti...

RaijaAnnikki, minä olen nykyisin enää vähän facessa. Monet menivät faceen kun kaikki on helpompaa. Minä olen kai vanha. Rupesi liikaa viemään aikaa yrittää seurata facen sivuja. Peukut ei tunnu hyvältä, varsinkin jos jotain ikävää sattuu.

Repolainen kirjoitti...

Taitelijoita olette molemmat - ihania pieniä yksityiskohtia.
Blogi se on minunkin juttuni - päiväkirja itselle ja samalla kun ei saloja ole, niin muillekin - jos vaikka joskus joku innostuisi ja saisi ideaa räpellyksistäni - käyntikohteista. Itse olen saanut blogien kautta vinkkejä ja inspiraatiota niin luontokohteisiin kuin kädentaitoihin - ja ihania ihmisiä joille tapahtuu ihan tavallisia asioita - sitä arkea. Tavannutkin jo muutaman ja ehkä joskus useammankin... Bloggailu tuntuu melkein kirjeenvaihdolta - niitä ystäviä oli nuorena paljon, tuoreena äitinäkin Kaks Plussa lehden kautta paljon... ja heitäkin on elämässä yhä. Face, Insta ja mitä niitä onkaan... niissä oikeastaan vain muutamat ryhmät antaa ideoita ja facessa on kyllä se kiva juttu, kun on sinne mm. kuvia reisuistaan laittanut - niin se muistuttaa niistä sitten vuosien kuluttua juuri sinä päivänä... hih... Iloa syksyysi!

Purulaari kirjoitti...

Hienoja kortteja molemmilla. Vanhemmiten tulee elämään kaikenlaista, huonoja ja hyviä asioita. Työssäni jouduin kirjautumaan moniin eri järjestelmiin, joihinkin päivittäin ja joihinkin muutaman kerran vuodessa. Salasanoja piti sitten olla pahimmillaan 25 erilaista ja niitä piti vielä vaihtaa uuteen tämän tästä. Se oli aika stressaavaa, mutta onneksi ne ajat on nyt jääneet taakse ja nuoremmat saa jatkaa salasanojen viidakossa.

Emilie kirjoitti...

Hienot kortit! Hih, taikurikissa!
Joo nyky salasanat pitää olla niin pitkiä ja kaikenlaista kirjainta ja numeroa niissä, ettei voi muistaa millään. Joten pakko on olla kynä ja paperia :)) Ite en luota pilvitallennuksiinkaan.
Blogi on meille parasta ollut ajankulua ja yhteydenpitoa varten, vaikka eipä usein nähdäkään ketään bloggareita.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Repolainen, minulla on ollut onni jopa tavata livenä monta blogiystävääni. Minäkin tykkään fasessa siitä, että ne muistot vuosien takaa tulevat muistutuksina. Molemmissa on toki hyvät puolensa

enkulin käsityöt kirjoitti...

Purulaari, minä olen huomannut ikääntymisessä sen, että on vaikeaa muistaa juurikin joita kaikenmaailman salasanoja (isoja/pieniä kirjaimia, erikoismerkkejä ja numeroita)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Emilie, monet monet blogiystävät ovat olleet läheisiä vuosien ajan, vaikka ei olla nähtykään koskaan. Aika hyvin oma arvio on vastannut kuvitelmaa, kun olen muutaman blogiystävän päässyt livenä näkemään. Ihana on tämä blogimaailma.

Aliel kirjoitti...

Kiva idea nämä taskukortit, taidan hyödyntää seuraaviin synttäreihin tai jouluun.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Aliel, näihin jää ihan koukkuun

Der Seidenspinner kirjoitti...

Ihania kortteja jälleen kerran! Ja varsinkin tuo, missä on kissa <3

enkulin käsityöt kirjoitti...

Der Seidenspinner, 💖

Silkku kirjoitti...

Niin ihanat kortit ja niissä näkyy kummankin kädenjäki 😊👍 minä peukutan myös tämän blogin puolesta. Faceen en ole mennyt ja nyt näyttää siltä että en menenkkään. Joskus ajattelin, että josko sinne kirjautuisin blogini nimellä, mutta ei....
Ihanaa viikonloppua Sinulle 💖✨🌻 nautin vaikka täällä meillä sataa vettä huomiseen asti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Silkku, meiläkin sataa. Mukavaa viikonloppua sinulle myös

TeSa kirjoitti...

Oi miten kivoja. On kiva klikkailla faseen ja tehdä kooste blogiin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

TeSa,😀 niinpä