lauantai 20. elokuuta 2022

Uusia Atc-korttejani ja muuta askaretta

Innostuin pitkästä aikaa taas askartelemaan. Jotenkin inspiraatio on ollut hukassa.

Helle on hellinyt ja minä suuri auringon palvoja olen tietenkin ollut ulkotöissäni. Iho alkaa olla kullanruskea. Onnekseni en ole koskaan palanut, vaikka olin punatukkainen jo lapsena. Nykyisin tukkani pysyy värissään kemikaaleilla. Aurinko on tosin tehnyt vaaleita raitoja tukkaan aivan itsekseen.

Iltaisin olen tietenkin seurannut ensin rallia ja nyt yleisurheilua. Katsoessani syntyi Piirakkasukat, jotka kuvaan postauksen loppuun.

Tässä ensin jo syksyä enteilevät Atc-korttini.

 

Atc "Syksy 1/4

Atc "Syksy 2/4

Atc "Syksy 3/4 JaanaHV

Atc "Syksy 4/4 Jaana HV

 

Korttien lisäksi askartelin muutamia tageja. Rakastan Stamperian papereita, ja käytän niistä jokaisen pienenkin silpun. Nämä tagit tein collage-tekniikalla liimaamalla silppuja päällekkäin. Pujotan näihin vielä pienet kiinnityslenkit. Koristeina käytin kaikkea askartelupöydältä löytynyttä.

 

 

Lopuksi esittellen vielä Piirakkasukat, jotka löytyvät Novitan Sukkalehdestä. Mallin on suunnitellut Novita. Neuloin sukkani Nalle-langan syksyn uutuusväristä.

Mallikerta on helppo ja voi katsella telkkaria neuloessa. Minulla oli kuitenkin jotenkin vaikeuksia langan kanssa. Lanka "särkyi" puikon edessä. Minusta tuntui, kuin langan kierre olisi ollut jotenkin löysä. Olisikohan bambupuikot olleet liian terävät tai käteni voimattomat vielä käsileikkauksen jäljiltä?

Kuitenkin valmista sain aikaan.


 

Tässä vielä muutamia elämän ihmeellisyyksiä elokuulta:Mukavaa  alkanutta viikonloppua kaikille

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita ja kivoja kortteja. Kauniit sukat ja ihania maailman ihanuuksia! Ihanaa, iloista loppukesää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo anonyymi oli minä: Kikka Keravalta 😄

Armiida kirjoitti...

Upeita kortteja ja aivan ihanat sukat.

sirkkis kirjoitti...

Ihana postaus, paljon katseltavaa. Jotenkin pidän enemmän näistä "yksinkertaisemmista" ATC-korteista kuin paksuista raskain koristein.Ja olihan ATC-korttien syntyhistoriakin se, että pula-aikoje taiteilijat alkoivat niitä tehdä materiaalia säästääkseen...
Kerrassaan ihastuttavat kortit👍
Minun sukkaprojentini kuivui kokoon:keskittymiskykyni on nyt niin huono, että silmukoiden ja kerrosten laskeminen meni niin monesti pipariksi, että laitoin puikot pussiin...
Ihanaa loppukesään ja hyvää vointia 💚🌺😃

Mari kirjoitti...

Kivoja syystunnelmaisia kortteja. Olet taitava käyttämään silppuja korteissasi, minulla ne jäävät laatikon täytteeksi, pois ei tietenkään voi heittää.
Hauskaa sunnuntaipäivää :)

Emilie kirjoitti...

Hienoja töitä olet tehnyt taas! Saispa iteki jotain aikaiseksi. Ehkäpä tässä syksyn tullessa sais jotain aikaan.
Mietin vähän jo että kokeilisiko joulukortteja tehä, vähän Youtuubista ideoita. Montaa korttiahan en laita ainakaan postissa, kun postimaksut kivunneet taas tänä vuonna lisää.
Jännä väri sukissa ja ihme kun ois tuo malli helppo tehä.
Luonnon ihmeitä aina välillä on ja hieno auringonpaistekin.

Silkku kirjoitti...

Sinulla luovuus valloillaan 👍 ihania kortteiluita ja tageiluita ja luonto kuvia 👍😊 ja sukat ovat kyllä tosi hienot 😊