maanantai 28. syyskuuta 2020

Memory dex card

Vaihdoin Tiinan kanssa tekemäni harlekiini-arkistokortin Upeaan Memory dex -korttiin (Kortti on kooltaan 10,2 x 8,2).  En ole ennen tämmöisestä kuullutkaan, ja yritin googlettaa tästä kortista enemmän. Löysin ulkolaisia sivuja, joten asia ei minulle auennut enempää. Kortin alaidassa on tuollaiset kolot. Kortin voi kiinnittää koloista telineeseen. En vaan löytänyt, saako noita telineitä Suomesta mistään. Kortin mitat ovat pienemmät kuin tekemässäni A5 -arkistokortissa. (Korteistani tosin puuttuu tuo ylälaidassa oleva uloke, joka korttiin kuuluisi).

Läysin kortin Facesta  Paperiaskartelumateriaalien vaihtoryhmästä, mutta esittelen saamani kortit edelleen vanhanaikaisesti täällä blogissani, koska  olen Some-maailmassa mahdollisimman vähän.  Lisäksi hukun sivujen suureen määrään,  ja minulla ei yksinkertaisesti ole muistia niin paljon jäljellä, että muistaisin missä mitäkin on.


Tässä Tiinan kortti. 

 



Pitää yrittää etsiä, löytyisikö tuollaista reikäkonetta tai korttipohjia valmiina.


Isot kiitokset Tiinalle upeasta kortista

1 kommentti:

Silkku kirjoitti...

Kääk ihana kortti ja ei ole minunkaan eteen tullut moista korttia, tuon mallista korttia olisi kiva koristella ja arkistoida 😊