keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

Kuvia Kalajoelta

Kävin kesäkuussa Mimosan ja hänen parhaan ystävänsä Sannin ja mieheni kanssa Kalajoella. Hellettä oli 30  astetta, mutta Kalajoella oli kova tuuli helteestä huolimatta.

Meillä oli vuokrattuna omakotitalo noin 10 kilometrin päästä Kalajoen hiekkasärkistä. Talon lähellä oli upea uimaranta, jossa eniten vietimme aikaa. Rannalla ei ollut ketään muita. Kyllä kaikesta huomasi koronan vaikutuksen ihmisiin. Kaikkialla oli hyvät turvavälit ja ihmisiä oli liikkeellä todella vähän.

Tässä kuvia "yksityisrannastamme"




Vesi oli lämmintä, vaikka aallot olivat korkeita









 



Tässä kyvia myös hiekkasärkiltä. Kuten huomaat - ihmiset puuttuivat. Yritän olla kuvaamatta ihmisiä uimarannoilla, mutta nyt sain ottaa kuvia ihan minne suuntaan tahansa - tyhjää oli.











Kävimme myös Jukuparkissa. Tytöt viihtyivät hyvin viisi tuntia. Hellepäivä oli aivan ihana ja vesiliukumäet olivat upeita. Jotkut olivat niin isoja, ettei Mimosa edes uskaltanut laskea








Ihana oli reissu. Varmaan turistit lisääntyivät heinäkuun puolella, kun koronan ohjeistukset lievenivät.
Minä sairaustuin angiinaan reissullamme (varmaankin auton vedon vuoksi)  ja pääsin heti kotiin tultuamme koronatestiin.  Testi ei ollut niin paha kuin kuvittelin. Olin jopa yhden illan karanteenissa, koska testin tulos tuli vasta seuraavana aamuna. Onneksi oli vain angiina.

Ihailtiin, että kyllä Suomi ja Suomen kesä ovat kauniit. Pohjanmaan lakeuksilla sain kerrankin "taivasteltua" tarpeeksi. Piti ihan pysähtyä katselemaan kauas näkyvää taivasta isojen peltoaukeiden yllä. Kaunista kaunista.


Oikein ihanaa viikkoa kaikille ja nauttikaa kesästä ja kauneudesta.

3 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

On upeat maisemat ja tilaa on ollut lomailla niin kuin kirjoitit 😃. Kotimaan matkailu on nyt arvossaan.
Hyvää kesän jatkoa sinulle 🐝💝

Maarit kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia ja rannat ilman tungosta, aahh!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Aivan häkellyttävän kauniit kuvat. <3 Mimosa on muuten mitä kaunein nimi. <3 Ihania ja aurinkoisia kesäpäiviä Enkuli <3