maanantai 12. kesäkuuta 2017

Upea voitto

Hain perjantaina ihanan voittoni postista. Voitin nimittäin Parasta puutarhasta -blogin arvonnan. Arvottavana oli kaksi kirjaa, joista sai valita kumman haluaa. Valittavana oli Sonja Lumpeen Tomaatti!-kirja ja Arno Kasvin kirjoittama Palstalta parempaa -kirja, jotka on kustantanut Readme.fi. 

Minä valitsin tuon Arno Kasvin kirjan, koska Mimosa on innokas viljelemään salaattia, tilliä, persiljaa, papuja ja herneitä. Lisäksi hän viljelee pensasmustikoita, mansikoita ja vadelmia. Mimosalla on nyt jo neljä ukin rakentamaa kasvilavaa pihallamme. Mummolan marjapensaissakin on pikkuneidin käytävä tarkistamassa marjatilanne ja kypsymisaste. Tästä kirjasta on siis iloa meille molemmille.

Tässä tämä ihana kirjauutuus nyt on:
Takakansi

Muutamia kirjan kuvia.

Kuten varmaankin arvaat, on tämä kirja todellakin aarrekirja hyötykasviviljelijälle. Iloitsin siitä, että kirjassa on myös lajisuositukset. Nyt ei tarvitse kaikkea opetella kantapään kautta. Kirjassa on myös tuholaisten torjunnasta minulle uutta tietoa  roppakaupalla. Kirjan upeat kuvat on ottanut Pasi Leino.

Tätä kirjaa nyt Mimosan kanssa hyödynnän. Jospa saisimme porkkanankin joskus kasvamaan yli 5 cm pituiseksi. Yrttiviljelykin alkaa NYT.

Isot kiitokset Kerttulille kivasta arvonnasta ja palkinnosta.

11 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Voi miten ihanan ja iloisen näköinen kirja ja herra Kasvi kannessa.Onnea paljon.

Silkku kirjoitti...

Onnea täältäkin ♥ Tuota on mukava lukea ja käyttää hyödyksi:)

Maarit kirjoitti...

Onnittelut voitostasi! Minä oon aina ollu huono porkkanan kasvattaja :)

Ninnu kirjoitti...

Onnea! Varmasti hyvä kirja!

Nelli L kirjoitti...

Paljon onnea :) Vaikuttaa hyvälle kirjalle.

Manumiina kirjoitti...

Onnea voittajalle! Kiva ja hyödyllinen palkinto.

Marjut kirjoitti...

Onnea palkinnosta! Tuo kirja olisi varmaan tarpeen itse kullekin.

Tuulikki kirjoitti...

Kirja on tullut oikeaan paikkaan, kun kirjaa on lukemassa ja vinkkejä kokeilemassa kaksi innokasta puutarhuria. Onnea ja iloa viljelyyn.

Jaana H-V kirjoitti...

Ooo niin kuin ONNEA!

pike kirjoitti...

Onnitteleut voitosta.Askartelu on kiva harrastus, teet hienoja kortteja.Kiitos kommentistasi blogissani.Hyvää juhannusta sinne susi rajalle täältä varsinaisesta suomesta.

Fairytale kirjoitti...

Onnittelut voitosta. Mä olen itse tälläinen kotihortonomi. Tosin laitoin syksyllä muutaman kukkasipulin parvekkeelle ruukussa, mutta yksikään ei noussut :( Sisäkukkani viihtyvät kyllä hyvin kun kastelen niitä alkalisella ja mineralisoidulla vedellä ja marraskuunkaktuksen laitoin parvekkeelle, jospa se taas tekisi syksyllä kukkia. Yritän pummia systeriltä aidon joulukaktuksen, niitä kun ei juurikaan enää myydä kaupoissa vaan kaikki ovat jotain uusia lajikkeita ja marraskuun kaktuksia. Ihania kuvia sulla oli kukistakin