maanantai 13. kesäkuuta 2016

Radio Rockin risteilyllä

Lupasin tehdä postauksen Radio Rockin risteilystä, jonka teimme Marjan kanssa 21.5.2016. Vietimme Marjan synttäreitä laivalla, ja mikä onkaan ihanampaa, kuin nähdä idolimme Timo Kotipelto ja Stratovarius juuri Marjan  syntymäpäivänä.
Matkustimme linja-autolla Joensuusta Helsinkiin, ja matka kesti kahdeksan tuntia. Bussi keräsi risteilyväkeä mukaansa ja meidän piti välillä turvautua kuulokkeisiin ja musiikkiin. Porukka oli todella äänekästä, koska Suomella oli jääkiekkopeli illalla.
Terminaalissa lähtöä odotellessa Marja löysi lattialta pienen pahvilapun ja kyselimme, keneltä se on pudonnut - omistajaa ei löytynyt. Kyseessä oli risteilyn aikataulu ja meille selvisi yllätyksenä, että Stratovariuksella oli pian laivan satamasta irtoamisen jälkeen nimmarien jakotilaisuus. Meinasimme pyörtyä onnesta.
Ennen tilaisuutta veimme tavarat hyttiin ja kävimme syömässä ihanaa ruokaa.

Menimme ruokailun jälkeen nimmareiden jakotilaisuuteen. Meillä oli upouudet Stratovariuksen albumit mukanamme. Kävi ilmi, että pojat eivat olleet nähneet albumia aikaisemmin ja he tutkivat albumeita kuin pikkupojat.
Marja antoi Timolle tekemänsä korun.
Ihanasti sopi koru Timolle. Ja  JEEEE, saimme aivan ensimmäiset nimmarit tämän uuden albumin historiassa.
Tässä olemme menossa keikalle:

Stratojen keikka oli arvatenkin aivan ihana. Tuli hypittyä ja tanssittua nilkat turvoksiin. Stratovariuksen keikka oli matkamme kohokohta.


Sunnuntaina olimme jo kahdeksalta  aamupalalla ja kävimme Tallinnan rannassa seikkailemassa. Kävimme ostoskeskuksessa ja sieltä löytyi aivan ihana kauppa.   Ostimme tuliaisiksi ja itselle ihania kivikoruja ja riipuksia. Mitäs me hörhöt muuta ostaisimme Tallinnasta kuin kiviä :D 


Sunnuntaina oli laivalla myös keikkoja.  Mustasch ja kotimainen Thunderstone olivat meille uusia tuttavuuksia ja yllättävän hyviä. Lost Society ja Backyard Babies esiintyivat myöskin. Vielä ennen rantautumista ehdittiin nähdä Bryn Jones, joka esiintyi kitaransa kanssa, Ehdimme koeikkojen välillä jopa shoppailemaan, joten olipa meillä ihana ja vauhikas reissu.

Paluumatka kesti taas 8 tuntia linja-autossa, ja olimme aamuyöllä vasta kotona.
Parasta reissussa oli äidin ja tyttären pitkät jutteluhetket ja maailman parantaminen. Ihanat keikat tuli hypittyä ja tanssittua yhdessä. Parasta ikinä.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parhautta!! Upea reissu teillä ja makeat korut!! Oletteko menossa taas syyskuussa risteilylle?

Marjut kirjoitti...

Oi, teillä on ollut mahtava fanimatka yhdessä. Mimosa on muuten aivan äitinsä näköinen.

ritva kirjoitti...

Oi teillä on ollut mukava reissu upeita koruja olette ostaneet:)

Apris kirjoitti...

Teillä on varmaan ollut ihan huippu reissu.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Vautsi,elämän parhaita hetkiä.

Nelli L kirjoitti...

Vau, upeat mimmit :)

Viltsu Mari kirjoitti...

Voin vaan kuvitella teidän matkan. Varmasti ihanaa. Molemmilla kauniit asutkin ja nuo uudet korut saavat huokaamaan ihastuksesta.

Sarin kotona kirjoitti...

Oi, teillä on ollut hieno matka!
Tykkään myös Stratovariuksesta!

Tuulento kirjoitti...

Niin nätteinä olittekin juhlimassa! Hienot kivet, sakraväreissä.

Red Dragon kirjoitti...

ai, miten ihana reissu <3.
Ja kotipelto <3

Ruiskaunokki kirjoitti...

Ihana reissu, hyvin olette jaksaneet pitkät bussimatkatkin. Olette molemmat niin kauniita!

AnniK kirjoitti...

Mahtavaa laatuaikaa yhdessä! Mukava reissu varmasti.

Manumiina kirjoitti...

Aika mimmejä!
Ja kiitos ATC-korttipostista. Kortit ovat livenä vielä mahtavampia!

Susanna kirjoitti...

Ihana reissu ja ihanat mimmit :)) asunne ovat myös huikeen hienot!

Leila kirjoitti...

Kiitos Enkuli superihanasta letteristä. Laitan esille kun saan kuvatuksi. Omasi tulee myös pian, sunnuntaina vein postiin.

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Onpa teillä ollut mahtavan kiva, mieleenpainuva reissu. 8h linja-autossa kuulostaa kyllä aika puuduttavalta, mutta kyllä se varmasti menee kun on hyvää seuraa :)

Pirjo kirjoitti...

Todellista laatuaikaa; kuvista/teksteistä huokui äidin ja tyttären välinen lämmin yhteys; kiitos kun jaoit tämä kanssamme!!