maanantai 11. toukokuuta 2015

Atc-vaihto

Esittelin jokin postaus sitten Uunan upean kirjan, joka tuli atc-korttien mukana.
Huomasin, että Uunalla on vielä kortteja, jotka sopivat kirjan teemaan ja tuunasin sivuja vähän, että kortit pääsevat koteihinsa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun teen tuunauksen saamaani täydellisesti tehtyyn ihanuuteen. Anteeksi Ihana Uuna. OLI PAKKO. Oli pakko päästää kortit koteihinsa.

Tämä patsassivu nimittäin huusi tätä korttia. Yritin laittaa väritykseen sopivan pikkutaskun, johon kortin saa sujautettua. Yritin, ettei Uunan upeat maalaukset peity.Kortti kodissaan

Atc-muisto menneisyydestä 7 Tässä  toinen tuunaus

Tämä kortti halusi pakollakin tänne

Kortin koti

Muisto menneisyydestä 6

Tässä vielä Musiikkihaasteeseeni tehty kortti, joka oli aivan pakko saada itselleen.


Atc-kortti "Kun aika on"
Toivottavasti en pilannut Uunan kirjaa. Kerrottakoon, että kerran ostin Marjalle nuken joululahjaksi ja nukke oli autotallissamme piilossa odottelemassa Joulua. Minun oli pakko hakea nukke sisälle lämpimään, ettei hän "palellu" viileässä. Samoin kävi nyt näille korteille

Kiitos Ihana Uuna näistä aarrekorteista. Näissä on ainutlaatuista henkeä jokaisessa ja värit ovat suoraan sydämestä. KIITOS.

Ihanaa viikkoa kaikille.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvä hyvä Enkuli! Ajattelinkin että kortit sopisivat kirjaan, mutta en enää muistanut jäikö sinne tyhjiä taskuja vai ei. Tämä oli juuri oikea oivallus ja teko. Hyvä sinä, näin pitää toimia rohkeasti :-)

Sain tänään sinun ihanat korttisi ja kauniit kotelosi. Kiitos! Laitan huomenna blogiin, kun RaijaAnnikin kortit olivat jonossa ensin :-)

isopeikko kirjoitti...

Peikosta on mukava huomata, miten paljon iloa syntyy noiden korttien avulla. :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥oi, nää on hienoja!