lauantai 26. huhtikuuta 2014

Unisieppari/Mandala

Pääsiäisenä tein kaksi unisiepparia. Toisen lähetin Susannalle ja toisen tein Marjalle. Marja on hyvin allerginen höyhenille. Susanna teki minulle tämän voimapöllö -mandalan, josta otin mallia omiin unisieppareihini. Tein Marjan unisiepparin ilman höyheniä Marjan voimaeläimestä sudesta.

Tein hopeisesta paksusta peilipahvista noin cd-levyn kokoisen ympyrän, jonka reunoihin liimasimme Marjan kanssa kuumaliimalla tuollaista nukkamaista lankaa. Suden kasvojen ympärille liimasin kivirouhetta ja hopean värisen "metallikorun". Peili näkyy osittain suden kasvojen ympärillä. Kuvat on Marja kuvannut kamerallaan, joten kerrankin kaikkea en ole työntänyt skannerin kuvattavaksi.

Hapsuihin pujotin isoreikäisiä helmiä


Marjan unisiepparin hapsut ovat aika pitkiä. Arviolta noin 40 - 50 cm
Tämä on Marjalle todella mieluinen. Toivottavasti tämä antaa hänelle voimaa ja ihania unia ilman allergiaoireita. Tämä mandala/unisieppari oli ihana tehdä. Yllätyin, että tämä valmistui aika nopeasti.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille

Muistathan, että musiikkihaasteeseen voi osallistua 30.4.2014 saakka

6 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

ohoh! Onpas kaunis!

sirkkis kirjoitti...

Heips! Voi hyvänen aika, miten mahtavan upea taideteos. Luonnossa varmasti vieläkin komeampi. Minä arkajalka en kyllä saisi nukuttua, jos tuo "peto" olisi lähettyvillä LOL!
Sain viestisi - totta kai saat pöllövauvan. Ihan varmasti löydän korteistasi vaihtarin. Varaan kortin sinulle ja palataan asiaan.
Hyvää viikonloppua :)

Maarit kirjoitti...

Vau, miten upea unisieppari!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ mahtava taideteos!

Susanna kirjoitti...

Kyllä on upea ja niin on mahtava se korppi-mandala jonka minulle lähetit!!! KIITOS! Postasin blogiini sen juuri! Ihanaa sunnuntaita sinne!

Päivikki kirjoitti...

Hieno! Mie tein oppilaitten kanssa unisieppareita ja nyt väritellään mandaloita ja kuunnellaan kirjaa.