keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Atc-vaihto

Vaihdoin myöskin Anemonen kanssa kortteja. Sain myös Ellin tekemän kortin samalla.
Elli on Anemonen lapsenlapsi ja 6-vuotias taiteilijan alku.

Tässä nämä upeudet:

Päivänsini

Omenien suojelijat

Ikuinen rakkaus

Kultaista

Aidan takana

Keiju 2/4
Keiju 1/4

Extra kortti Keijujen picnic
 Ja lopuksi Ellin kortti


Hawajin tyttö
Oi että minä ilahduin näistä korteista todella. Ihanuuksia ovat Anemonen kortit ja Ellin kortti aivan uskomattoman upea. Hän on itse värittänyt reunukset ja mummo on auttanut kimalteen laitossa vähän. Ihmettelen, miten taitavia lapset ovatkaan, ja mikä upea värisilmä heillä onkaan  -  kuten Ellillä tässä. Meidän mummojen tehtävä on antaa lapsille materiaalit ja työvälineet, lapset huolehtivat taiteesta itse.
Kiitos Anemone ja Elli, oma kirjeeni läksi eilen postissa tulemaan teille.

3 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Oletpas saanut kivoja kortteja! Ja totta tuo, että usein vanhemmat valitettavasti lähinnä tulevat liikaa neuvomaan niin askarteluissa, taiteiluissa ja leikeissäkin, miten asiat tulisi heidän mielestään tehdä oikein. Sen sijaan jos lapsille antaa vapaat kädet, yleensä lopputuloksena on jotakin ihan huikeaa!

Susanna kirjoitti...

Hienoja kortteja ja Ellin kortti on ihanan värikäs! Upeat raikkaat sateenkaaren värit! On hienoa, että kannustat häntä luovuuteen kun on noin taiteellinen persoona jo pienestä pitäen ;)

Heenu kirjoitti...

Aivan upeita kortteja olet saanut ja erityisesti mummuna sydäntäni lämmittää tuo taiteilija Elli. Uskomattoman hieno kortti nuorelta taiteilijalta.