tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kiva atc-korttivaihto

Askarteluvuoressa oli kiva atc-vaihto #5. Osallistujat saivat askarrella kortin vapaalla aiheella ja laittaa samat materiaalit, mistä korttinsa teki arvotulle parilleen. Hän teki materiaaleista korttinsa ja lähetti sitten oman korttinsa ja toisen materiaaleista tehdyn kortin takaisin parilleen. (ja päinvastoin toimin minäkin). Minä sain parikseni Selman ja hänen huikean upeat korttinsa tulivat eilen minulle ihailtavaksi. Kumpikaan ei siis nähnyt kortteja etukäteen, sillä ideana oli, että molempien oma inspiraatio näkyisi.

Tämän kortin Selma askarteli ja lähetti minulle materiaalit

Elena Sun

Tämän kortin Selma askarteli lähettämistäni materiaaleista

Sytytän tähdet tuikkimaan
Voi minua..., sillä unohdin kuvata omat korttini. Liekö kesästressi vaivannut vai kiire toimia annetussa ajassa. Jokatapauksessa ei hätää, linkitän postaukseen omat korttini Selman luvalla myöhemmin tähän.

Tässä omat korttini, kopioitu Selmalta


Eipä voi kuin ihailla tätä Selman taitoa, värisilmää ja sopusointuista asettelua. Ihmeellistä oli nähdä prikulleen omat suosikkivärinsä toisen tekemässä kortissa ja vielä näin upealla tavalla toteutettuna. Olen aina ihaillut Selman todella pikkutarkasti tehtyjä yksityiskohtia. Niinkuin nytkin kaunottaren upea pitsinen kruunu koruineen ja menninkäisen kortin reunassa oleva paperista tehty ihana narukoriste.

Kiitos Sinulle Ihana Selma

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onpa hienot kortit!!

Selma kirjoitti...

Kiitos kivasta vaihdosta ihanista korteistasi ym. Kopioi kuvat ihan vapaasti sivultani ja voit suurentaa tai pienentää kuvia mielesi mukaan.
Kivat vaihdot jatkukoon...:)

Selma vielä kirjoitti...

Kommentoin vielä omaa korttiani siten, että tuo paperille näyttävä vihreä kierteinen reunakoriste kortin oikeassa reunassa on tuon samettisen lehedn varsi. Se oli siis materiaaleissasi mukana :)

vikke* kirjoitti...

Hienot vaihdot täälläkin suoritettu!