perjantai 31. joulukuuta 2010

Aran neuleONNELLISTA UUTTA VUOTTA IHANAT LUKIJANI


JA KIITOS KULUNEESTA VUODESTA


 


Joulu on vietetty perinteisesti perheen parissa. Tämä Joulu oli kuitenkin erityinen, koska tämä oli Mimosan ensimmäinen Joulu.

Tässä kuva ihanasta jouluvieraastamme.

Käsitöiden saralta esittelensittelen varsinaisen talvineuleeni. Ensin on todettava, että laskurini kaatui harmikseni. Toivottavasti uusi on toimivampi.


Pakkasaika tuli, ja kaivoin esiin vuosi sitten neulomani lämpimän Aran neuleen. Itseasiassa olen neulonut näitä paitoja kolme erilaista muunnelmaa. Kaksi vitivalkoista ja yhden luonnon valkoisen. Ystäväni sai toisen valkoisen ja toisen luonnon valkoisen osti hänen ystävänsä.


Mallin alkuperää en muista. Olen neulonut kaikki paidat Novitan nalle langasta ja olen pessyt paitaa surutta pesukoneessa, eikä se ole muuttunut miksikään käytössä

Tässä kuvassa näkyy paidan kaikki kuviot

Helman sivuissa on perhettä kuvaava neulepinta.Koko paidan keskustaa koristaa palmikko - nyppy kuvioLähikuva ´perhe´neuleestalähikuva keskuskuviosta.Paidan alaosa.Keskuskuvio ylhäältä keskeltä.

Yläosan sivut. (kuvassa näkyy myös keskuskuviota.)

Keskuskuvio yläosastaLähikuva Jumala kuviosta. Tämä kuvio menee sydämeni ylitse.Lähikuva sivuista ylhäältäKaulus minulle tärkeää perhettä kuvaavaa neulostaLähikuva hihastaHihan reunassa perhettä kuvaavaa neuletta

Esittelen samalla ihanan uuden nettikaupan joka löytyy osoitteesta http://www.taitaentehty.fi/, josta löytyy  uniikit suomalaiset käsintehdyt tuotteet itsellesi tai lahjaksi.  Lisäksi osoitteesta http://taitaentehty.blogspot.com/ löytyy blogi, jossa on tietoa tuotteiden valmistamisesta ja valmistajista, Toivon enkeleitä uudelle nettikaupalle.


Kaupasta löytyy esimerkiksi nämä ihanuudet
Madonna 0424A

Oranssi
Ei kommentteja: