keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Joulukortti Vapuksi

Osallistun Apriksen korttirinkiin , jossa tehdään kortit samoista materiaaleista. Mukana minun lisäkseni on Apris, Tiinu (kuvasi materiaalit) ja  Eija.

Yllätyin suuresti, kun Tiinu lähetti materiaalit joulukorttiin. Minulle kortin teko oli tuskaa, koska oikea käteni on lastassa ja varsinkin leikkaaminen on hankalaa. Jouluisa on toki oloni. Meillä sataa kaatamalla lunta ja meille lunta on luvattu 20 cm huomiseen mennessä. Tyypillinen Vappusää siis.

Ikävä kyllä en muistanut kuvata ollenkaan materiaaleja, koska kortin teko lastan kanssa taisi jännittää. Aikaa kortin tekoon meni päivä (pienissä pätkissä).

Tässä tuotokseni:Ihmeekseni sain käytettyä kaikkia papereita. Ala- ja yläreunan valkea/kultahippu paperi meinasi unohtua. Ainut mitä en saanut mahtumaan mukaan korttiin oli ohut sininen naru. Tulin nimittäin siihen tulokseen, että jos laitan narusta rusetin johonkin  tulee kortista lopullisesti tortta på tortta.

Enkelileima on ihana Marianne Designin Don&Daisy. Itse käytin Tim Holzin stanssia vaaleansiniseen paperiin. Stanssi on nimeltään On the Edge.

Olipa kiva, että onnistuin näinkin hyvin lastasta huolimatta. Onneksi ranteeni ei ole murtunut.

Ihanaa Vapun odotusta kaikille.
Huomaa edellisen postin uusi musiikkihaasteeni.

8 kommenttia:

sini kirjoitti...

Miksei joulukortinkin vois tehdä keväällä, sitä on vaan niin tapoihinsa juurtunut! :)

Hyvä ettei lasta pahemmin haittaa...

Tiinu kirjoitti...

Hieno on kyllä ja voi sinua kun olet käsi paketissa kortin mennyt tekemään. Hieno saavutus vaikka käsi onkin ollut paketissa.Vaatii taitoa tuollainen.

Apris kirjoitti...

Todella ihana kortti. Hauskasti olet sijoitellut lumihiutaleet. Olisit ihmeessä pyytänyt aikalisän lastan tähden.

Nimetön kirjoitti...

Joulukortit pitäisikin tehdä kerrankin ajoissa :-D
Kaunis kortti syntyi, nyt vain samalla systeemillä satakunta, niin joulu on helppoa. Mutta odota ensin, että käsi paranee. Toivottavasti pian helpottaa.

Minulla on nilkka kipeä, mutta se ei onneksi estä tässä istumista. Mummelille yritän kuitenkin lähteä auttamaan ja sitten pienelle vappuretkelle. Toivottavasti posti toisi sinulle pian paketin ;-)

Kirsti kirjoitti...

Hyvää Vappua!

sirkkis kirjoitti...

Suloinen joulukortti näin vapuksi ;)
Iloista sellaista xx

Eija kirjoitti...

Ihana joulukortti!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanat värit ja kiva sommittelu!