keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Atc-kortteja

Tänään oli pakko askarrella, ettei tule vieroitusoireita.
Tässä pikaisesti tämän illan tuotokset:

Enkelin portti Varattu
Pikkueläimet eivät jätä minua rauhaan millään-

Rakastunut Varattu

Liukkaalla jäällä Varattu

Kullan perään

Ujo hymy varattu

Saalista Varattu

Prisma Varattu
Huh, tulipa taas tehtyä väriterapiaa.

Hyvää yötä kaikille.

9 kommenttia:

TiinaJ kirjoitti...

Hei! Saisinko varata ujo hymyn? Siili on todella suloinen. Muutkin kortit niin upeita! Löytäisitköhän minulta vaihtarin? Sitten kai voisi taas postitella kortteja; siilin kera sinulle tulossa 5. :)

Tiina Jukonen kirjoitti...

siis minulle tulossa viisi korttia, sinä olet varannut 4

Susanna kirjoitti...

Hienoja kortteja taas olet tehnyt! Tuo ujosti hymyilevä siili on kyllä kaikkein ihanin! Ja tuo rakastunut pikkuinen näätä (tai mikä pieni otus onkaan). Tosi suloinen! Mä en ole saanut aikaiseksi yhtään uutta korttia. Pitää yrittää terhentyä viikonloppuna. Kivaa päivää sulle!

TiinaJ kirjoitti...

Hei! tein myöhään eilen kolme uutta korttia ja varasin sinulle niistä yhden, jos vaan kelpaa. http://tiinanaskartelut.blogspot.fi/2013/10/atc-kortteja-17102013.html

Anemone kirjoitti...

Hienoja kortteja jälleen! Jospa taas kerkiäisin itsekkin tekemään muuta kuin joulukortteja. On meinaan kaikki tehtynä :)

TiinaJ kirjoitti...

Sopii hyvin katsoa vkl:n yli :) teen itsekin lisää kortteja. Luin kerran, että vihreä on lempivärisi ja se jäi mieleen :)Itselläni on monta lempiväriä, mitään väriä en inhoa. Sininen ja ruskanvärit ehkä ykkösenä tällä hetkellä.

sirkkis kirjoitti...

Värikkäitä, kauniita kortteja. Siili-veijari vetosi minuunkin eniten. Kiitos kommenteistasi blogissani. Hyvää päivän jatkoa Enkuli:)

Tarina kirjoitti...

Kauniita kortteja.
;o) siilifanin lempparin voi arvata.
Mainioita päiviä!

Loreal Blondi kirjoitti...

Väri-iloisia kortteja kaikki! Minun suosikkini harakka liukkaalla jäällä ja tuo mahdottoman upea susi alimmaisessa spektrissä!