maanantai 1. heinäkuuta 2013

SoulCollage-korttejani

Innostuin Susannan SoulCollage-korteista ja päätin itsekin kokeilla. Askartelin illan hiki hatussa ja yritin avoimin mielin löytää syvintä olemustani. Päätin, etten nuku ennenkuin kuusi collage-korttia on valmiina. Namä kortit ovat kooltaan 12,5 cm x 20 cm ja tein nämä aika paksulle pahville. Ne on tarkoitettu minulle itselleni. Tässä ensimmäiset korttini:Nyt yritän oppia näistä jotain itsestäni. Oli ihanaa askarrella suurelle askartelupinnalle välillä, ja voinpa sanoa, että taisin jäädä nyt kyllä koukkuun.

Hyvää yötä

9 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Siis WAUUUU! Aivan mahdottoman upeita kortteja!!!! Täytyy sanoa noiden perusteella että sulla on todella mielenkiintoinen ja kaunis sielu! Etenkin tuo eka, kolmas ja viimeinen kortti ovat niiiin herkkiä ja kauniita, mutta samalla myös voimakkaita lataukseltaan.

Unknown kirjoitti...

Kauniita !
Minäkin tykkään tuosta ensimmäisestä, siinä on jotain romanttista ♥

sirkkis kirjoitti...

Aivan UPEITA! Isompaan tilaan saa todellakin enemmän sisältöä, jos materiaalia löytyy. Sinulla sitä näyttää olevan. Onnea uudelle harrastukselle :)

sirkkis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
kosotäti kirjoitti...

UPEITA, näissä on jotain koskettavaa ja syvällistä, ensimmäinen kolahti ja kovaa.

Melissa kirjoitti...

Todella kauniita.

Vilimarika kirjoitti...

Ei voi olla totta!!! Tai onhan se... Tiedetään. Sinä ja minä, sielun siskokset, kuten sanoitkin. :) Ekana ne eiliset postaukset lauantailta. Alkoi tosiaan hymyilyttämään katsellessani kuviasi. Hoksasit saman, kun tulit sivulleni. :) Taitaisi olla molemmille nautinnollinen retki, jos yhdessä olisimme porukalla puolisoidemme kanssa retkellä jossakin. Samoja asioita katselemme, kiertelemme ja ihailemme.
sitten nämä korttisi! Ei, en sentäs ole tehnyt itse vastaavia, mutta kun mietin omaa sielun maisemaani ja katson korttejasi, mietin, oletko tehnyt minun sieluni kortteja?! Olet kuin pala palalta lisännyt sisintäni noissa. Matskua ei taida itselläni olla tehdä vastaavia näyttääkseni sinulle se, mitä tekisin itse, mutta riittääkin, kun katselen blogistasi näitä. :) Olemme me vaan niin samixia.
Itseasiassa kirjoitin pikkukirjeen sulle atc:iden mukaan ja eka sen kirjoitin, sitten suljin kuoren ja sit ajattelin, ett tietty jäi laittamatta siihen, ett ei, en sua luule asuvan siellä, mistä kirjoitin, tietenkään mutta kerroin vaan, kun niissä maisemissa käyt ja syynkin tiedän, että sillä kerroin. ;) Tiedät kyllä sitten mitä tarkoitan, kun luet sen. Tänään postitettu, heti aamusta. :)

Irma kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt pidän kovasti kaikista,kyllä olet taitava:)

Hanna Helena kirjoitti...

Illansuuta! Nämä ovat niin ihania että sanat eivät riitä. Erityisen paljon pidän ensimmäisestä kortista.
Kuinka aiot käyttää korttejasi, ethän vaan piilota piirongin pohjalle? Sinulla on mielikuvistusta ja taitoa roimasti! Ihanaa kesänjatkoa sinulle!