tiistai 6. syyskuuta 2016

Ihanaa postia Kikalta

Sain jo viime viikolla Kikan kirjeen. En vain millään ole ehtinyt kuvaamaan ihanuuksia tänne blogiini. En ole myöskään ehtinyt paljoa täällä blogimaailmassa vierailla muiden blogeissa. Vie näköjään aikansa oppia tähän normaaliin työrutiiniin ja aikatauluihin. Vapaa-aika jää minimiin ja olen iltaisin todella aikaisin unten mailla.

Sain Kikalta kolme aivan hurmaavaa korttia.


Atc "Haaveilija kissa 2/4

Atc "Kesän muistoja"

Atc "Paratiisin suuret lehdet 3/3"Kikka oli laittanut kaikkea kaunista kirjeeseen mukaan. On aivan pakko kuvata nämä taideteokset.


Upeita taustoja, jotka voisi laittaa suoraan kehyksiin

Tausta ja Halloween-koristeita


Kaunis tagi, jonka takana on kirje


Kikka osaa värien yhdistämisen niin että lopputulos hivelee silmää.  Voi että nuo kortit ovat upeita ja taidolla tehtyjä. Oma kirjeeni on tuossa pöydällä vielä. Yritän saada sen pikaisesti postiin.

Isot kiitokset Kikalle

Oikein mukavaa viikkoa kaikille.

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihania juttuja olet saanut Kikalta! Jakselehan hyvin töiden kanssa ystävä!

Pirjo kirjoitti...

Ihan ymmärrettävää, että arjen saaminen oman elon rutiiniksi ottaa aikansa jo loman, joskus jopa viikonlopun jälkeen - saati sitten vuorotteluvapaan!
Anna itsellesi aikaa; pienin askelin sekuntteja, minuutteja ja voimavaroja löytyy mielekkäisiin asioihin ja mielekkyys sitten lisääkin sitä arjen hohtoa!! Voimahali vaan, kun en osaa tuollaisia ihanuuksia tehdä ja lähettää - mutta niitä on ihanaa ihailla täällä sinun blogissasi!!

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Jänskäsin vähän mitä pidät noista yllärikorteista, mutta kiva jos ne lämmittivät mieltä. Sitä huomaan tekevänsä noita taustoja aina jotenkin samalla, omalla tyylillään. Niinpä minusta on ollut kiva saada toisten tekemiä, jotka poikkeavat ihan omistani. Tuosta syystä laitoin sinulle myös noita minun tekeleitäni... Tsemppiä ja voimia töihin! Alku ottaa aina tauon jälkeen mehut niin naisesta kuin miehestäkin, mutta kohta jo huomaat rutinoituneesi työn tuomaan arkirytmiin ja ehkä sitten taas jaksat vähän touhuta askarteluprojektienkin parissa.

Silkku kirjoitti...

Ihania juttuja, ihania värejä! Jaksamishaleja sinulle duuniin ♥

Leena kirjoitti...

Ihanaa ja niin värikästä, suorastaan rohkeaa, tykkään tosi paljon!

Täti Punainen kirjoitti...

Tsempit töihin paluulle!:)