torstai 10. syyskuuta 2015

Pocket Letter

Toissapäivänä sain taskukirjeen TiinaJ:ltä ja nyt hän on saanut kirjeeni, joten julkaisen oman kirjeeni hänelle. Aiheemme oli SYKSYN VÄRIT.

Tein pieniä mielikuvitusmaisemia samalla tavalla kuin atc-kortteihini. Laitoin vähän härpäkkeitä ja keskityin vain väreihin. Minun syksyni taitaa olla väriltään keltainen-oranssi- punainen. Käytin toki kiilteitä, lasihelmiä ja paljetteja työssäni. Laitoin myös kaksi vihreää perhosta taskun koristeeksi kuvauksen (skannauksen) jälkeen.

Kirje edestä

Taakse liimasin kuvan vanhasta maalauksesta

Tässä kuva ylläreistä. Tuo pieni käärö keskellä on kirjeeni

Näitä kirjeitä on kivaa tehdä ja helppo jäädä näihin koukkuun. Itse en ole liittynyt facebookkiin, joten en voi osallistua Pocket Letter pals -Suomi ryhmään. Kaikki on siellä somessa nykyisin ja minä rukka olen pudonnut kelkasta. Onneksi osaan nettiä käyttää sen verran, että osaan kirjoitella tänne blogiin.
 Kiva ylläri oli kun TiinaJ ehdotti vaihtoa ja kyseli aihetta. Näköjään näitä ihanuuksia pääsee tekemään ilman Faceakin. JEE.

Ulkomaisiin vaihtoihin minun pitäisi saada päähäni latauspiuha, joka syöttäisi kaikki enlannin sanat päähäni kerralla. Olisi se ihanaa, että yhtään savonmurteen sanaa ei tulisi puheseen, vaan osaisin englannin kuin vettä vaan.

Kiitos kivasta taskukirjevaihdosta.

Mukavaa viikkoa kaikille. 

14 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Kauniita kortteja! En uskalla edes ajatella moisen tekoa, en kyllä ihan ymmärräkään, mitä siinä pitää olla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hehkuvat värit! Tulisipa luontoonkin tänä vuonna yhtä kauniit. Keskimmäinen rivi alaspäin on tosi kaunis.

Ei minultakaan tule englantia kuin vettä vaan, mutta silti osallistun nytkin 29Faces-haasteeseen. Koko ajan saa olla nettisanakirja auki toisessa ikkunassa.

Minua kiehtoo kyllä tämä Taskukirje kovasti, mutta ennen kuin olen saanut naamat maalattua, en voi ajatellakaan. Yksi harjoitellaan Estherin kanssa oikein hitaalla aikataululla.

sirkkis kirjoitti...

Upea pocket letter! Todella hehkuvat värit ja varmaan koristelu 'livenä' huumaava.
En ole vielä tehnyt näitä ollenkaan, kun tuo ATC-korttien tekokin on hyytynyt. Ehkä joskus tulee inspis - tai sitten ei.

Hehkeää intiaanikesän jatkoa sinnekin!
Täällä on täysi kesä :)

Esther Helmiä kirjoitti...

Upeat värit ja sopivat hyvin kukin teemaasi, ihania kortteja. Noita on kyllä kiva hypistellä. Kun saan hommani tehtyä ja rauhoittuu sekä Uunan kanssa eka harjoittelu tehtyä ehkä olen mukana ringissä..
Syksyn iloa ja väriä!

Susanna kirjoitti...

Aivan valtavan ihana! Upeat räiskyvät syksyn värit ja mitkä ihanat aarteet! Kyllä Tiina on varmasti onnellinen tuosta aarteesta!

Loreal Blondi kirjoitti...

Kerrassaan mykistävän komea taskukorttisivu ja tausta toki myös :)
Sanoit ettei englanti hyvin suju, eipä oikein kellään suomalaisella... onneksi netissä ilmaisia sanakirjoja joista voi tarkistaa oikeinkirjoituksen ja merkityksen!
Keskelle syksyä tuntuu tulleen tuulahdus kesästä tänään kun aurinko helottaa siniseltä taivaalta ja on lämmintä! Pysyisi vaan kauan.
Tosin syksyn värejä jo näkyy luonnossa ja puolukat kypsyvät joten allakan mukaan on syksy.

Napamassu kirjoitti...

Aivan ihania<3

Jaana H-V kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus! Tykkään!

Silkku kirjoitti...

Kerrassaan ihana letteri. Ei sitä täälläkään tuo englanti oikein ota sujuakseen, ymmärrän kyllä puheen aika hyvin, koska paljon katson you tubest videoita jotka ovat englanniksi, mutta se kirjoittaminen onkin sitten toinen juttu;) En minäkään ole facebookissa enkä mene ja ihan hyvin pärjää ilmankin;) Tämä blogimaailma riittää minulle;) Mukavia päiven jatkoja sinulle ♥

Matkatar kirjoitti...

Vau miten ihania aarteita! Uskon että noita on kiva näperrellä.

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Kyllä tämän taskukirjeen saaja on ollut varmasti onnesta litteenä, kertakaikkiaan upea!

Anu-Riikka Lampinen kirjoitti...

Tiina minullekin Pocketletteristä kertoi - hauska uusi juttu. Vielä en ole mukaan lähtneyt. Mutta upeita kertakaikkisen upeita.

Maahinen kirjoitti...

Upeita nämä pocket-letterit. Aivan ihanan teit tästäkin.
Minä en jaksa tehdä näitä, ovat niin isotöisiä :-)

sartsa kirjoitti...

No siellähän se kirje on keskellä! :)
Ajattelin, että voisiko se olla sellainen, että se jatkuisi aina toisen kortin takana, tai vähän nk palapelityylisestä A4 kokoisena, kun saa kortit järjestykseen. :)