sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sonata-Arctican konsertissa

Viimeviikko oli aika erikoinen. Minähän kuljen Nurmeksesta Lieksaan töihin, mutta torstaina suuntasinkin työpäivän jälkeen poikkeuksellisesti Joensuuhun. Syy tähän oli Joensuussa Kerubissa järjestetty Sonata Arctican konsertti.

Menin konserttiin Marjan ja Hannen kanssa. Vaikka oli torstai-ilta, olo oli kuin viikonloppuna. Tilasimme pizzat lähtiessämme ja lähdimme Kerubiin hyvissä ajoin. Oli riennettävä jonottamaan, että saamme hyvät paikat eturivistä. Eturiviin pääsimmekin ja nyt vain odottelimme keikan alkua. Ihanaa kihelmöivää jännitystähän se aina on ja huomaan nuorentuvani 30-vuotta.

Konsertissa oli upeaa musiikkia kuten aina. Mukana oli uusia ja vanhempia rakkaaksi käyneitä biisejä.
Marja otti muutamia kuvia kännykkäkamerallaan:


Tässä ihana karismaattinen Tony Kakko

Kosketinsoittaja Henrik "Henkka" Klingenberg

Kitaristi Elias Viljanen

Basisti Pasi Kauppinen

Tässä taiteilijat ryhmäkuvassa. Takana rummuissa soittaa Tommy Portimo, mutta hänestä on vaikea saada kuvaa, koska rummut peittävät hänet koko ajan.

Aivan pakko julkaista heilahtanut kuva Henkasta. Hän on kuvassa AIVAN MENNINKÄINEN
Alakuvissa kuvia Tonysta


Alakuvan ottamisen jälkeen Tony lauloi ihanan ja koskettavan biisin Letter To Dana. Taisipa äidin ja tyttären silmät kostua pahimman kerran.

Sonata Arctica - Letter To Dana (Live In Finland DVD)Olipa taas ihana konsertti ja saimme paljon voimaa ja energiaa arjen pyörittämiseen.

Minulla oli perjantaina raskas työpäivä ja ajoin aamulla talvista tietä Joensuusta Lieksaan. Ajattelin ajaessani, että kyllä kannatti lähteä. Työnantajani oli ihana ja sain vaihdettua työvuoroni iltavuoroksi. Minun ei tarvinnut ajella pimeässä.

Enpä voi muuta kuin taas kerran kiittää Sonata-Arcticaa, että jaksatte tulla suurten maailman keikkojen lomassa pikkuisiin paikkoihin esiintymään.  Saamme nauttia upeasta musiikistanne ja  tuotte meille iloa iki-ihanilla biiseillänne. KIITOS

5 kommenttia:

Marianne N kirjoitti...

Oli varmasti hieno konsertti. Live-keikat piristävät kummasti arkea :)

Susanna kirjoitti...

Sulla on taas ollu vauhdikas ja ihana reissu ;) Kivaa viikon alkua sinne teille ystäville!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Mukavaa menoa. Hyvää helmikuuta.

noora jaakkola kirjoitti...

Wau! Varmaan hieno keikka!

Heenu kirjoitti...

Upeaa upeaa kerrontaa. Huikeat pojat !!