tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ikivanhoja kiiltokuviani

Olen esitellyt blogissani aiemminkin vanhoja kiiltokuviani. Olen keräillyt näitä lähes pahvisia 1800 -luvun lopun ja 1900 -luvun alun kuvia, koska ne ovat suorastaan romanttisuuden huippuja. Kuvat saa kopioida omiin askarteluihin.

Kuvan koko on 12 x 8 cm

Kuvan koko on 13 x 9 cm

Kuvan koko on 13 x 9 cm

Kuvan koko on 18 x 7,5 cm

Kuva takaa


Kuten huomaat, ajan hammas on jo syönyt kuvia. Näissä kiiltokuvissa on mielestäni ihanat värit ja levollinen tunnelma.

Lomastani on menossa kolmas viikko. Uskomatonta, sillä koko ajan on ollut hellettä. Tänään ihana kesäsade kasteli minut, kun ajelimme mieheni kanssa 300  km moottoripyörällä. Ihana tuoksu leijui kypärän sisään sateen jälkeen. Angervoissa on tällä hetkellä upeat valkoiset kukat ja huumaava tuoksu. Samoin Apilapeltojen ohitus oli ihanaa tuoksun vuoksi. Emme voineet pitää pitkiä taukoja, koska moottoripyöräilykamppeet ovat todella kuumat. Ilman kyynär- ja polvisuojuksia kun ei voi ajella. Tulisi pahaa jälkeä jos sattuisi kolari. Tänään koimme aika erikoista, sillä vesisateen mukana tuli rakeita. Kypärä vain kopsahteli. Onneksi kuuro oli pieni.
Petyin, kun tulimme kotiin ja meillä ei ollut satanut pisaraakaan. Puutarha oli pakko kastella kauttaaltaan. Kukat jo melkein huusivat apua. Huomiseksikin on luvattu hellepäivää ja ukkoskuuroja.

Toivottelen kaikille mukavaa viikkoa ja muistathan musiikkihaasteeni ja synttäriarvonnan.

19 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Varmaan ihana matka moottoripyörän selässä kun kaikkialla kukkii ja tuoksuu!
Tänne Etelä-Karjalaan on luvattu kolmeakymmentäkin astetta ja aurinkoista, tottakai!
Puutarhaa on kasteltava pian jos ei taivaalta tule apuja.

Leena kirjoitti...

Ihan uskomattoman romanttisia kaikki nuo ketäämäsi kuvat!
Uskon, että on ollut ihana motskarireissu - sateesta huolimatta.Rakeita täälläkin saatiin juhannuksena, muttei onneksi enää sen jälkeen - nyt lämpö hellii luita varmaan joka puolella Suomea. Nauttikaamme siitä niin kauan kuin sitä kestää. Mullakin lomaa jäljellä vielä parisen viikkoa. :)

Susanna kirjoitti...

Oi kun ihania nämäkin kiiltokuvat! Kiitos kun jaoit meille muille! Vai on sitä hurjasteltu motskarilla ;) Ihanat säät on todellakin olleet myös täällä. Harmi kun loma lähenee loppuaan...mutta nautitaan täpöillä niin kauan kun sitä vielä kestää ;DD

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihana matka teillä..vauuu.Mukavaa loman jatkoa. Helettä on meilläkin joten voisi hiukan vettä ripsauttaa. Ihania nuo kiiltokuvat, oikeita aarteita.

Viltsu kirjoitti...

Kyllähän ennen osattiin kiiltokuvia tehdä. Hurjan ihania etenkin nuo kohokuvioidun kiiltokuvat. Sittemmin alkoi se tusinakuvien teko. Enää ei painosteta samalla tavalla kauneuteen, vaan heitellään sarjakuvahahmoja, jotta lapset ne haluavat sen takia. Kaikki saman mallisia "lätkiä". Noh, jokaiselle tietysti jotain, mutta silti tykkään enemmän näistä vanhoista.

kosotäti kirjoitti...

Ihania kiiltokuvia kiitos:)
Puutarhaa saakstella joka aamu ja ilta, onneksi on oma kaivo ,muuten vois vesilasku olla aika suuri.
Oikein mukavaa loppulomaa, ja ota se pata sieltä varastosta:))

Selma kirjoitti...

Motskariajelu on varmaan kivaa, tosin minusta ei taitaisi olla siihen kyytiin.
Ei meilläkään ole satanut moneen päivään kuurot olleet niin pieniä ja kiertäneet kauempaa. Hellettä on + 34 terassilla. Ei kauaa jaksa siinä oleskella ennekuin aurinko kääntyy ja se jää vrjonpuolelle. Sitten on ihkua istuskella ja kahvitell siinä.

Ihania kiiltokuvia taas meille jaat. Kiitos niistä paljon. Hyvää lomanjatkoa :)

Titti kirjoitti...

Wau miten upeita kiiltokuvia!♡

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ onpa ihania!

Ansku kirjoitti...

Ihania kiiltokuva. Meillä tuli aikamoinen kaatosadetta hetken. Oli pakko paeta mökille kuumuutta ja menenkin täältä huomenna töihin.

Marianne N kirjoitti...

Tuossa kuvien aikakaudessa on jotain kiehtovaa, ja tykkkään myös katsoa historiallisia elokuvia. Varmasti hassu tunne, kun rakeet ropisevat kypärään!

sirimi kirjoitti...

Ihania kiiltokuvia. Aika kookkaita ovat myös. Moottoripyörällä ajellessa kasvien tuoksut aistii varmasti hyvin. Auton sisälle tuoksut harvemmin tulee, paitsi lietelannan haju joskus kun juuri ovat viljelijät ajaneet sitä pellolle:)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kivaa loppulomaa sinulle! :)

Smirgeline kirjoitti...

Kauniita vanhoja kiiltokuvia ja mukavantuoksuisen oloinen moottoripyörä ajelu.

saga kirjoitti...

Kauniita kiiltokuvia! Meilläkin piha odottaa kunnon kastelua, kun ei ole satanut aikapäiviin.

Armiida kirjoitti...

Aivan ihania vanhoja killtokuvia. Varmaankin tulen jonkun niistä käyttämään askarteluissani, kiitos sinulle siitä.
Minulla kolmen viikon loma vasta alkaa kahden työviikon kuluttua, jospa jonkin verran aurinkoa ja kohtuullisen lämmintä riittäisi sinnekin. Kesäkuun viikon lomallani tuli vettä, räntää ja lunta.

Anu-Riikka Lampinen kirjoitti...

Todellisia aarteita. Muutimme paljon kun olimme pieniä, enkä osannuta arvostaa teininä kiiltokuvia, jonnekin sinne ne katosivat. Itselläkin oli joitan antiikkisen vanhoja perinnöksi saatuja. Ihanaa kun osaat arvostaa

Anneli kirjoitti...

Mahtavaa kun sinulla on noita ihania vanhoja kiiltokuvia !
Vai moottoripyörällä, no siinä maisemat vaihtuu nopsaan !
Ei ole meilläkään satanut moneen viikkoon.
Mukavaa loman jatkoa ♥

Viltsu kirjoitti...

varasin ne 5 korttia sinulle. :) Olenkin jo unohtanut, mitä muita olen varannut. Jännää! Onko minulla sinulle muita kortteja tulossa, kuin nuo nyt varaamasi?