tiistai 12. huhtikuuta 2011

Keijukainen ja satupussiMinulla on tällä viikolla loma. Ihanaa. Marja ja Mimosa tulivat lauantaina mummolareissulle, joten olen saanut toteuttaa mummona olemista. Kivaa on ollut ja pikku Mimosa oppii joka päivä uusia asioita. Olen saanut syöttää ja vaippailla pikku Mimosaa. Hän on erittäin voimakastahtoinen päivänsäde. Sydämeni on vienyt tällainen pieni keijukaistyttö:

Tässä keijukainen seisoo mummon avustuksella. Kuvaajana toimi Marja. Hän otti myös satupussikuvani, joten en joutunut turvautumaan ikuiseen skanneriini.

Tässä keijukainen kokoaa kirpparilta löytämäämme palapeliä. Mimosa rakastaa kirppareita.

Tässä hän on niin pieni ja söpönen

Ja ylös tekisi kovasti mieli nousta. Tässä keijukainen näyttää kuinka karhunkävelyä kävellään.

Olen saanut toki käsitöitäkin tehtyä tällä viikolla. Olen tehnyt satupussukan, jossa pienet neuleet kulkevat mukanani.

Virkkasin pohjan ja neuloin pussukan alaosan. Malli pussukkani kuvioihin löytyivät http://www.jessica-tromp.nl/knittingbordersknitgraphchart.htm sivuilta. Näillä sivuilla on paljon malleja esimerkiksi Norjalaisneuleisiin. Ja vilkaise myös tänne http://www.jessica-tromp.nl/free_mittens_knitting_patterns_how_to_knit_mittens_pattern.htm sivuilta löytyy vaikka mitä ihanaa. ja entäs nämä http://www.jessica-tromp.nl/miffymiffa.htm

Tässä kuvassa näkyy tilkkutyötekniikalla toteutettu yläosa paremmin. Satupussissa on pakko olla pitsiä, tilkkuja, neuletta ja virkkausta. Ja tietenkin värejä.

Tässä pussukan alaosan kuviot, sekä neuleen kiinnityskohta tilkkutyöhön.

Tässä yksityiskohta yläosasta

Lähikuva pussukan yläosasta. Ylin kangas on lempitaiteilijani Amy Butlerin käsialaa. Ideoita hänen töistään löytyy  http://www.amybutlerdesign.com/inspiration/projects.php

Pussi suljetaan virkkaamallani nyörillä

Vuori on tietenkin omenanvihreä.

Tässä pussukka sylissäni, että koko näkyy paremmin. Nytpä voinkin olla tyytyväinen, että sain kivan työn valmiiksi.


Toivotan Sinulle mukavaa loppuviikkoa.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Onpa suloinen mummon pikku-keiju.