sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Kaksi skinny-korttia

Tällä viikolla on ollut ihana helleviikko. Viikko oli erityinen myös siksi, että jäin kesälomalleni ja siitä luiskahdan sitten suoraan vanhuuseläkkeelleni, joten pitkän työmatkani ajaminen päättyi.

Olen helpottunut ja todella onnellinen. Pitkä työrupeamani päättyi ja nyt sitten aloitan oloneuvoksettaren elämän.

Tänään oli välillä jo liian kuuma, joten hiivin taas askartelemaan. Lupasin tehdä ovi-kortteja lisää ja tässä nyt tämänpäiväiset kotrttini.

 

 

Skinny "Salaisuus 1/2"

Ovi avattuna

Skinny "Salaisuus 2/2"

Ovi avattuna

 

 

Ihana kesä on nyt todellakin hellinyt meitä. Minulla on ollut vaikeutta siitepölyn kanssa, koska kaikki kukkii nyt kerralla,  ja männyt levittävät keltaisia pölypilviään. Todella nopeasti kesä tuli. Kuukausi sitten meillä satoi vielä 20 cm lunta. Ihanasti tuomen kukat kukkivat ja kielokin aloittaa kukintaansa, joten kesä on täällä. Ihanaa.

Oikein nautinnollista viikkoa kaikille lukijoilleni.


9 kommenttia:

Irja Viirret kirjoitti...

Ihana kesäaika on käsillä. Onnea kesälomalaiselle ja terveyttä ja valoa sitten myöhemmin eläkepäiviin. Nyt Sinulla on aikaa askarrella ihania kortteja ja paljon muutakin. Ja voi ottaa vain rennosti levon kannalta.

pike kirjoitti...

Onnittelut eläkkeelle pääsystä, se on hieno tunne ja kevyt olo, ei ole stressiä, ei aikaisin ylös nousua, muistan kun itse jäin eläkkeelle, oli kuin taakka olis tippunut harteilta, mutta ei se kaikilla mene niin, on joitakin jotka jatkaa vielä siihen 68 ikävuoteen asti tai pidempään.
Siskoni siellä Nurmeksessa jää kohta myös eläkkeelle.
Ansaittua lomaa ja mielenkiintoisia eläkepäiviä toivottelen !

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Kauniita kortteja <3 Hyvää kesälomaa ja eläkkeelle pääsyä <3

Sartsa kirjoitti...

Onnea olevaan ja tulevaan! Siinä sinulla on nyt kuvaannollisesti ovi, jonka saat avata. Mitä kaikkea sen takaa löytyykään, jos osaa katsoa ja omaa vilkkaan mielikuvituksen :)

Repolainen kirjoitti...

Oih, rakastan ovia - reisuillakin kuvailen niitä mielelläni.... jotenkin niin arvoituksellista mitä kätkee sisälleen.... sinulla avautui uusi ovi; sen sisälle niin paljon kuin mahdollista juuri niitä asioita mistä eniten nautit ja aikaa juuri niiden ihmisten kanssa, joita rakastat.... Ihania eläkepäiviä!

Sari kirjoitti...

Hyvää lomaa <3

Der Seidenspinner kirjoitti...

Voi miten ihania ovikortteja! Ja niin vahvan sinisiä!
Oikein ihanaa lomaa ja eläkkeellepääsyä sinulle!

Ninnu kirjoitti...

Onnea kovasti! Luovaa ja iloisia kesä- ja eläkepäiviä!
Hienoja tunnelmia korteissasi jälleen. Pidän kovasti näistä ovista.

Aikku kirjoitti...

Onnea uuteen uraan eläkkeellä. Kauniita kortteja!