perjantai 18. syyskuuta 2020

Postia Raija Annikilta

Sain jo elokuun puolella kirjeen Raija Annikilta ja nyt vasta huomasin, etten ole kortteja tänne blogiini  laittanut esille iloksesi.


Meillä oli korttivaihto kolmesta kortista, mutta sainkin neljä. Tässä nämä ihanuudet:


Atc "Syksy"

Atc"Metsässä 1/2"

Atc "Metsässä 2/2

Atc "Siivet"

 

Näissä korteissa on aivan ihanat syysvärit taustoissa ja tykkään korttien aiheista. Upeita yksityiskohtia on Raija Annikki laittanut kortteihinsa. Tuohon syksypoikaan rakastuin aivan ensisilmäyksellä. Ihanaa. Isot kiitoshalit Raija Annikille.

JEEE, sain kuvat siirrettyä pitkän taistelun jälkeen. En vaan keksi millään. miten saisin kuvatekstin ja kuvat  mahtumaan tähän pieneen kirjoituskenttään. Otsikolle on paljon tilaa, mutta ainakaan minä en saa kirjoitusalaa suuremmaksi. Taitaa kyllä bloggeri olla nyt todella pahimman kerran keskeneräinen. Kuvakokoja ei todellakaan kannata muuttaa ennen kuin on kokonaan tekstin saanut valmiiksi. Nyt meni vaikeaksi blogin pitäminen. Toivottavasti moni ei kokonaan lopeta blogiaan tämän "parannuksen"" vuoksi.

Ihanaa syksyistä viikonloppua sinulle.


6 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Voi miten ihania kortteja kertakaikkiaan 😊👍

Minä teen postausten kanssa niin että kirjoitan kuvien väliin ihan normaalisti, niin saan sen toimimaan.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kiitos myös sinulle ❤️ vaihdosta. En ole minäkään laittanut vielä korttejasi esille, ihania ovat.

Aino kirjoitti...

Oi, kun ihania kortteja olet saanut ,tekstit ovat niin kolahtavia.
Minusta kuvat saat parhaiten niin, että kirjoittaa ensin jotain ja jättää tyhjän rivin ja sitten siirtyy kohdistimella ihan alkuun. Välillä siirryn ihan html-tilaan, jotta saan kohdistimen ihan varmasti alkuun eikä jonnekin html-merkkien väliin ja siirryn sitten takaisin kirjoitustilaan. Sitten laitan kuvan sopivaan kohtaan. Kuvakokoa pystyy kyllä muuttamaan ihan niin kuin ennenkin, se kuvake vain on vähän erilainen siinä valinnan kohdassa. Kyllä se siitä harjoittelemalla alkaa luonnistua, niin se alkoi minullakin, vaikka jotkut asiat kyllä pännii minuakin tässä uudistuksessa. Tsemppiä vaan ja mukavia syyspäiviä.

Emilie kirjoitti...

Onnea vaan hienoista korteista!

Hei en oikein ymmärrä mikä on pieni kirjoituskenttä. Kirjoitatko kännykällä vai koneella?
Mulla on ihan kookas kenttä mihin kirjoitetaan, siis läppärillä. Kokeile kirjoittaa juttu ensin. Jätä rivivälit siihen mihin haluat kuvan. Ja laita kursori "sykkimään" siihen mihin haluat kuvan ja sitten siirrä siihen kuva.
Mun on siirrettävä yksi kuva kerrallaan, koska haluan kuvien väliin rivinvaihdon.
Täällä en kyllä ymmärrä mitään html-merkeistä. :D Se meni kerran vahingossa kai päälle, ja ihmettelin miten sellaseksi sotkuksi meni koko juttu :D

Voi olla jotenkin erilaiset "säädöt" kun mulla on kuitenkin ihmeen vähän muuttunut tää kirjoittaminen blogiin.

Oppia ikä kaikki, sitä on jos jotain haastetta välillä oltava :)

Sartsa kirjoitti...

Sama juttu, kuin edellisellä kommentoijalla, että en mitään isoja muutoksia ole edes huomannut. Yleensä laitan kuvat aina ensin ja jätän teksteille väliä, mutta tämäkään ei ole vakio. Teen miten sattuu huvittamaan. Otin uuden bloggerin heti käyttöön, kun se tuli ja siihen on tullut koko ajan pieniä muutoksia matkalla. Viimeisimmät huomasin vasta aivan äskettäin.
Hauskat kuva/ tekstiyhdistelmät noissa korteissa. Herättää ajatuksia, että kuka vakoilee ja ketä ja onko sudenkorennolla pesä tuossa vieressä, mistä lähti (varmaan onkin).

Liisa kirjoitti...

Onpas nättejä kortteja!

Minulla tämä kirjoittaminen tökkii...
en oo päässy moneenkaan blogiin kommentoimaan.ja edelleen opettelen läppärin käyttöä,sivuharastuksena;))
pikkuhiljaa,,,,
Kauniisti oot saanuasiat esille,!
tsemppiä! (sitähän me tarttetaan)

Hyvää pyhäpäivää!