torstai 7. kesäkuuta 2018

Yllätyksiä ja ihanuuksia

Sain viime viikolla kaksi hauskaa yllätystä, jotka postaan tähän samaan postiin.

Susanna  ihanainen lähetti minulle kirjeen ja oi oi mitä ihanaa kirjeestä löytyi:

Susanna tuntee minut ja tietää, että rakastan kuuta ja bling blingiä. Hän on tehnyt upean korun, jonka heti päätin laittaa laukkuuni kulkemaan aina mukanani. Susanna valmisti itse noita kuun kasvoja massasta. Kauniit kivet, helmet ja koristeet hän on ajatuksen kanssa pujottanut korunauhaksi.


Ihana koru laukkuuni (kesäkoruni ranteessa on boheemiluonnettani)Tässä koru skannattuna:

UPEA UPEA UPEA


Voiko olla mitään ihanampaa?Lisäksi sain ihailemani taiteilijan Angel Art by Marja Elina Kukkosen tekemän korttitaulun. Tämän voimapöllön kehystän ja vien työpaikalleni seinälle.
Pakko kuvata vielä tämä Susannan lähettämä postikorttikin


Isot kiitoshalit Sussulle. Pääsit jälleen ilahduttamaan hyvän mielen postillasi.Toinen yllätyskirje tuli JaanaHV:ltä.
Jaana kyseli minulta haluaisinko neljä pupua. Nämä onat noin 10 cm korkeita. Ihana Jaana muisti, että olen joskus kertonut Mimosan rakastavan pupusia. Jaana halusi lähettää nämä pitkäkorvat Mimosan iloksi. Olemme luvanneet mieheni kanssa Mimosalle oikean pupun, kun jäämme eläkkeelle ja meillä on aikaa pupua hoitaa. Tuhat kertaa onkin kuulunut kysymys "Milloin te jäätte sinne eläkkeelle?"Tämä hauska porukka paljastui paketista.

Heti Mimosan tultua mummolaan esittelin pupuset hänelle. Puput piti heti viedä pihaleikkiin ja uimaan tietenkin takapihalle.
Eka luokka on Mimosalla jo takana, ja hän sai todella upean todistuksen. Eka lomapäivänä tuli mummolaan yöksi ja halusi pitää pyjamapäivän heti loman aluksi. Ilman muuta sai juoksennella pihalla yöpaidassaan.
Ihanaa, että lapset pääsevät lomalle kovan aherruksen jälkeen.


Tässä pikkuprinsessamme leikkii uusilla pupusillaan. Uinnin jäleen pupuset menivät
tuohon takana näkyvään mökkiin lämmittelemääm

...kaikki ovat oppineet jo uimaan kuten Mimosakin
Mimosalta isot kiitoshalit Jaanalle. Nämä pupuset ovat melkein kuin oikeita ja osasivat jutella ja mielikuvitella vaikka miten paljon.
Minua ihan nauratti kuunnella Mimosan pupusten juttelua ja uimaseikkailua. Kuulin Mimosan ihmettelevän - miten ihmeessä joku raskii luopua näistä ja haluaa häntä ilahduttaa??? Ihana empaattinen lapsi ja ihana Jaana!

13 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Oletpa saanut kauniin korun ja Mimosa söpöset puput :)

Anemone kirjoitti...

Ihania yllätyksiä ♥ ja suloiset puput. Kyllä nuo lapsoset on ihania noissa leikeissään. Meillä Iidakin puhelee ^kavereiden^ kanssa leikkiessään. Ihana mielikuvitus :)
Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinne teille kaikille ! ♥


Sartsa kirjoitti...

Ihanaa postia kaikki tyynni! Päivän piristäjät. :) Ja useammankin päivän, kun niitä näkee päivittäin.
Hieno pupu-uimala.

Päden paja kirjoitti...

Oi miten ihanaa postia! Niin suloiset puput ja Mimosa♥ Ihanaa kesää♥

Melissa L kirjoitti...

Ai että mitä ihanuuksia löytyi :) Ja nuo pupuset on ihania <3

Silkku kirjoitti...

Voi että mitä ihanuuksia! Kiva että Susannastakin jotain kuului 😊 Ja minkä korun häneltä saitkaan wau wau wau!!! Kyllä kelpaa laukkuun laittaa 😊 Ja Jaana voi että miten suloisia pikku pupuja ja kuinka onnelliseksi Mimosa tulikaan, miten hellyyttävää💖

Irja kirjoitti...

Olipa yllätyksiä, hieno koru ja ihanat pikku puputkin:) Taidekortti oli myös kaunis, olet niin aktiivinen että saat kivaa postia ja muuta mukavaa. Kaunista ja hyvää kesää Enkulille ♥

Nila kirjoitti...

Ihanat yllätys lahjat. Mutta huomasin myös laukkusi se oli kyllä tosi ihana. Mistä tämä hankinta?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kirppiksellä oli pöytä täynnä tämmöisiä uusia laukkuja.

Tanja kirjoitti...

Ihania pupuja!!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Yllätykset on niin ihania.Olet saannut upeuksia.Onnea ja kivoja pupu leikkejä.

Sari K kirjoitti...

Ihanat pupuset ja lapsen onni! Miten ihanaa on viettää kesäpäivät mummolassa, lapsenlapsesi saa ihania kesämuistoja <3 Olen itse pienenä saanut viettää kesällä paljon aikaa mummmolassa, ja onnekseni myös omat lapseni ovat saaneet nauttia mummojen ja paappojen ihanasta seurasta. Ja mummolassa kuuluukin vähän "hömppäilä" vaikka pyjamassa koko päivä. Isompi poika oli 4v, kun totesi että "mummolas on erivapauksia" ;) ja niin se pitääkin olla. Mummot ja Paapat!

Jaana H-V kirjoitti...

Ihanaa kiva kiva!!!