torstai 15. lokakuuta 2015

Enkelipostia

Uskomatonta on tämä elämä. Kävin viimeviikon maanantaina läpi vaikeimman puhelinkeskustelun ikinä. Olen sairastunut ja leikkaus ja mitä kaikkea muuta on tulossakaan.... tutkimukset ovat kesken ja saan tietää pian, onko tämä miten vakavaa.... en käy asiaa enempää läpi täällä blogissani.
Itkin vähän. Heti puhelinkeskusteluni jälkeen sain kuunnella kännykkäni ilmoituksen saamastani viestistä.
Sari siellä kirjoitteli "Koska olen intohimoinen auringonkukkafani ja kasvattelen omaksi iloksi muutamia auringonkukkia takapihalla ja juurikin tällaisia lyhytkasvuisia, niin haluaisin ilahduttaa sinua näiden siemenillä."
Siis miten ihmeessä hän ilahdutti minua juuri nyt hädän hetkellä????? Taisipa enkelit olla taas asialla ;D

Tänään sain kirjeen.


Sari on askarrellut itse siemenpussit

Ihana tuo itsevirkattu perhonen


Siis apua,mikä ihana tsemppaus laittaa ihanat siemenet multaan keväällä ja saan nauttia kukkaloistoa ensi syksynä. Ihana Sari, en saa millään edes blogiasi  linkitettyä tähän juttuuni. Tämä on uskomaton enkelien aikaansaama teko.

Samana päivänä pomoni soitti minulle ja puhelun lopussa hän nauroi "mene nyt tupakille siitä". No tietenkin menin kilttinä tyttönä ja jatkoin tauon jälkeen töitäni. Olen muuten ohimennen mainittuna tehnyt tämmöisen kortin

enkelit putoavat 2

Arvatkaapa olinko yhtään ihmeissäni kun menin vessaan ja aivan säikähdin katsoessani peiliin. Nimittäin punainen tukkani oli aivan täynnä pudonneita koivunlehtiä ja tein todella suuren työn, että sain kaikki takertuneet lehdet pois tukastani.

Kuten huomaat, minulla ei ole mitään hätää. Käyn nyt turvallisin mielein taistoon sairauttani vastaan ja minulla on suuren suuri joukko mukanani. Mukananani on myös suuret rukoukset ja kaikki se ihana voima, jota annatte minulle. Mukanana on myös nämä Sarin auringonkukat.

KIITOS, Nautin näistä kukistasi ensi syksynä. Ihana Sari. Kiitos

Jälkikirjoitus: Sarin blogin osoite on TÄÄLLÄ

23 kommenttia:

Nelli L kirjoitti...

Vau, onpa ihana :)

sirkkis kirjoitti...

Ihanaa ihmistä enkelit auttavat, Enkuli♥
Halit,
Sirkkis

Esther Helmiä kirjoitti...

Kyllä sinä selviät! Matkani varrella olen kohdannut jo toivonsa menettäneitäkin ja he ovat selvinneet. Tämä elämä on jokaisella omanlainen murheineen, iloineen,taakkoineen ja nauruineen, se antaa ja ottaa,, sinun elämänmyönteinen ja iloinen asenteesi on suuri voimavarasi oli edessä mitä vain. Et ole yksin! Mekin olemme täällä ruudun takana.

Kanuniin postin sait ja kuva,siinä tanssii elämä itse väreineen! :)

Uuna kirjoitti...

Olen jo pitkän aikaa huomannut, että enkelit kulkevat kanssasi. Joka paikasta putkahtaa enkeleitä, ole siis huoletta, sinua kannetaan ja sinusta pidetään huolta.

Jos annat luvan, niin minäkin lähetän täältä sinulle parantavaa energiaa. Kuumottavat käteni pystyvät tekemään sen ilmojen halki, mutta lupa tarvitaan. Olen yksi enkelien apuri ja minut johdetaan aina sinne, missä apua tarvitaan.

Uskoa ja luottamusta sinulle. Olet rohkea, asenteesi auttaa elimistöäsi voittamaan.

Kirsti kirjoitti...

Onpa ihana ♥

Maca kirjoitti...

Muistan rukouksin , iso halaus sinulle ja toivon ja voiman ajatuksia sinulle ja perheellesi.

kosotäti kirjoitti...

kaikkea hyvää sinulle ja enkeleitä elämääsi

Pelaguu kirjoitti...

Oi, sinäkin.. uskot enkeleihin, jos näin voi sanoa.. Minä olen varovainen, mutta ehkä olen enkelimatkani alussa. Kaikkea hyvää sinulle, voimia ja jaksamista sairaudessasi! Paljon hyvää enkelienergiaa! ♥

Napamassu kirjoitti...

Enkeleitä ja aurinkoa ja haleja sinulle !

Ihana tuo posti mitä sait, auringon kukan siemenet <3 Niin ihania <3

Selma kirjoitti...

Ihanaa postia sait. Tsemppiä ja enkuleita sinulle, joka olet itsekin kuin enkeli :-)

Lissukka kirjoitti...

Pohjoisen enkelitkin liittyy joukkoon :) Voimahalauksia <3

Susanna kirjoitti...

Ihanaa piristyspostia olet saanut ja juurikin oikealla hetkellä. Voimia ja jaksamista sulle ihana systeri ja Enkeliystävien tukea ♥ Olet tärkeä meille kaikille ♥

Armiida kirjoitti...

Todellakin oikealla hetkellä tullutta voimapostia. Toivon sinulle voimaa huonoille päiville, kyllä ne hyvät ajat taas tulevat. Minä sain samantapaisia uutisia viikon alussa, aluksi veti mielen alas, näytti synkältä, mutta uskotaan molemmat parempaan päivään ja enkelien apuun.
Kyllä tästä selvitään.

Marjut kirjoitti...

Tsemppiä! Minullakin kokemusta näistä ihmeellisistä avuista; tosin ei itseni mutta lapseni kohdalla noin 20 vuotta sitten.

Sartsa kirjoitti...

Syksyn lehdet putoaa, mutta suurin osa on vielä puussa. Kevät tuo uudet, kauniit lehdet.
Voimia sinulle. Sanotaan, että positiivisuus saa ihmisen parantumaan nopeammin. Toivon, että saat hyvän ja asiantuntevan hoidon.

Ester kirjoitti...

Päivänvalo pilkistää pienestäkin raosta, auringonpaistetta päiviisi.

Omppumato kirjoitti...

Voimia, enkeleitä ja aurinkoa päiviisi! Kaikkea hyvää ja runsaasti positiivista energiaa!

Liiolii kirjoitti...

Voimia ja valonsäteitä! <3

Maria K kirjoitti...

Ihana posti ja Niin tunnelmallisen kortin loit syksyn lehdet aiheesta!

Eila Vasama kirjoitti...

<3 halaus ja voimia<3

Anemone kirjoitti...

Voimahalit ja terveiset Espanjasta ,Aurinkorannikolta ! Ollaan oltu nyt reilut kaksi viikkoa ja ollaan vielä toinen mokoma. Tää on Isännän haavetta olla täällä vähän pidempään.... Ollaan melkein joka ilta oltu karaokea laulamassa. Minäkin joka olen hyvin arka ja ujo... :) Täällähän ei kukaan tunne :) Lämmöstä ollaan kovasti nautittu täällä.
Ihania siemeniä ja postia olet saanut. Varmasti piristi kovasti mieltä.
Kyllä kaikki menee hyvin, onneksi lääketiede on pitkällä Suomessa. ❤❤❤❤

Ritva kirjoitti...

Voimia sinulle - kyllä elämä kantaa ja enkelit samoin, suojelevat, usko!

Matleena kirjoitti...

Minutkin enkelit johdattivat lukemaan blogiasi juuri nyt, kun niin harvoin tulee täällä muuten poikettua. (Jotenkin vaan blogikierrokseni ovat harventuneet.) Minäkin uskon enkeleihin ja niiden apuun meille ihmisille, siitä on omiakin kokemuksia. Nyt pyydän omia enkeleitäni mukaan sinun auttamiseen. :)