maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ihana viikonloppu

Vietin kesän huippuhetkiä eilen Joensuussa Laulurinteellä. Siellä oli mahtavaa musiikkia ja todella kiva tunnelma. Nimittäin siellä esiintyi Insomnium, Sonata Arctica, Children Of Bodom ja
Nightwish. Voinpa sanoa, että kyseessä oli megamegakonsertti.

Minä olin Marjan ja Mimosan kanssa konsertissa ja tietenkin ostanut liput jo kauan sitten. Mimosakin pääsi ensimmäistä kertaa mukaamme, koska konsertti oli ikärajaton. Mimosa oli paikalla alkuillan ja hän läksi Sonata Arctican esiintymisen jälkeen kotiin. Lapselle ei tee hyvää valvoa liian myöhään, ja hän halusi nähdä nimenomaan Tony Kakon - suuren idolinsa esityksen. Mimosa oli ikionnellinen, että pääsi mukaan. Minä olin ikionnellinen seuratessani pikkufanin keikkareissua kuten Marjakin.

Lähdimme Laulurinteelle hyvissä ajoin.

JES
Ihanaa odotusta....

Ja hyvin kasvatettu lapsi....Ihanaa....keikalla....viimeinkin... monen "milloin keikka alkaa"- kysymyksen jälkeen

JÄNNITTÄÄÄ

Ankaraa keskittymistä

Kohta se alkaa....APUA MITEN IHANA....

Esityksen jälkeen alkoi vesisade. Ennen Mimosan kotiinlähtöä kävimme syömässä. Mimosasta tulikin pieni haamu, koska hän pukeutui sadeviittaan. Sade ei latistanut tunnelmaa yhtään, koska esiintymisvuorojaan odottelivat Children Of Bodom ja Nightwish.


Huhuu....

Mimosan lähdettyä keskityimme nauttimaan Marjan kanssa Nightwishin esityksestä.
Konsertti oli aivan HUIKEAN IHANA.Välillä tuntui, että koko esiintymislava räjähtää. Mikään valokuva ei voi kuvata upeaa valoshowta, joka huipentui aivan uskomattomaan ilotulitukseen yöllä. Oli aivan ihanaa kokea tämä kaikki.... aivan uskomattoman huikea elämys meille.

Floor Jansen oli aivan ihana. Hän oli mielestäni kuin meren seireeni tai metsän keijukainen ja ehdoton illan kuningatar. Hänellä on upea ääni ja hän on todella monipuolinen taiteilija. Pelkäsin esityksen aikana, että tulisoihdut osuvat häneen. Hän oli todella lähellä liekkejä.Äiti ja tytär nauttivat kovasti ihanasta esityksestä....


Ja Mimosa ihanasta uudesta fanipaidasta

Esiintyjät eivät ikinä arvaa, minkä voimavaran he antavat meille kuulijoille. Tämä konsertti oli parasta ikinä (Tarvitsin tämän JUST JA TÄHÄN). Ihanaa huomata, kuinka hyvin tämmöinen iso tapahtuma sujuu. Ihmiset eivät riitele tai tappele, vaan kaikilla on kivaa ja kaikki ovat samanhenkisesti nauttimassa musiikista.  Ihana tunne kuulua siihen isoon joukkoon. Pikkuinenkin fani oli turvallisesti mukana ja se on mummolle tärkeintä. Keikka oli hyvin järjestetty ja turvallisuudesta ei todellakaan tingitty. KIITOS - IHANAN kohtelun saimme ja olemme todella KIITOLLISIA. Olipa meillä ihana keikka.
KIITOS

Ihanaa viikkoa kaikille ja huomaathan kesäarvontani

13 kommenttia:

Repolainen kirjoitti...

Oi joi, mikä upea postaus ihanien kuvien kera!!
Mimosa aivan loistaa, kuten tekin!!
Ja kiitos kun jaoit... tämä voimaannutti
välillisesti nyt muitakin näin maanantai aamuna.
Ihanaa viikkoa sinulle, taidat leijua vieläkin? ;)

Maca kirjoitti...

Mimosakin asiassa mukana! Hienoa!

Susanna kirjoitti...

Ihanat kuvat ja keikkatunnelmat! Mimosa on ihanan pirtsakka pimu, niinkuin äitinsä ja mumminsakin ♥

Melissa kirjoitti...

Vautsi vau mitä kuvia ja mieletön meno :)

Marjut kirjoitti...

Hauskaa, miten teidän musiikkimakunne käyvät yksiin. Pikkufani on kerrassaan suloinen :)

Selma kirjoitti...

Wau, mitä FANILEIDEJÄ.:-D
Ja varmasti ikimuistoinen konsertti.

jaana kirjoitti...

Mä näin teidät siellä. Näin tutun oloisen ihmisen (hiukset!) ja jäin miettimään kukahan tuo oli. Nämä kuvat ratkaisi arvoituksen! Jos olisin Laululavalla älynnyt kenet näin, niin olisin tullut juttelemaan.

Paula kirjoitti...

Ihanaa viikkoa myös sinulle! On varmasti ollut huikea fiilis keikalla.

ellu kirjoitti...

Ihana pieni fanittaja ja jo niin oikeat elkeet fanittamiseen!

Uskon konsertin olleen huippu, sillä itse nähdessäni konserttimainoksen ja esiintyjät en voinut kuin huokailla. Kaikki hyvät niin lähellä, mutta kuiteskin niin kaukana. Itsellä ei olut mahdollisuutta lähteä, mutta jotenkin kävi mielessä ajatus, että sinun blogipäivityksessä saan lukea konsertista.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Unknown kirjoitti...

Nyt on asut ja asenne kohdillaan. Tunnelma rokkaa :)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Oi wau aivan mahtavia kuvia teistä, mikä fiilis! <3

EstherH. kirjoitti...

Hyvää musaa ja tunnelmaa ei voita kuin toinen samanlainen. Hyvä postaus ja kuvat jotka puhuvat puolestaan :) Näitä kuuntelee jo mielellään!!

Kix kirjoitti...

Olipa sulla kiva keikkaelämys mahtavassa seurassa. Tosifani on tosifani viimeistä piirtoa myöten, kynsilakat ja kaikki ihan viimeisteltynä asuun sopien. Pikkufanille fanitukset täältä ja mukavaa viikkoa sinne sinulle myös!