tiistai 26. toukokuuta 2015

Voitto

Eilen sain aivan hellyttävän blogivoiton kotiini. Voitin nimittäin Maissin arvonnan, jossa palkintona oli skräppipapereita, jotka ovat Eeva Välikangas Designin papereita ja ne ovat kaikki
Juhlan aika -sarjasta. Näitä papereita myydään monissa askartelukaupoissa sekä Donnossa.
Löydät koko sarjan täältä. Linkistä löytyy myös papereiden toinen puoli.

Jo postineidin kanssa ihailimme upeaa kirjekuorta, jossa oli ihana rusetti sinetteineen. Pahoittelen huonoja kuvia, koska jostain ihmeellisestä syystä jopa skannerin lasin alle on päässyt korttieni kimallehippusia, jotka tulevat kaikkiin kuviini näville.

Ja APUA NÄITÄ IHANUUKSIA
Kuvassa skanneriini mahtuva osa papereista. Kuten huomaat, yhdestä paperista voi vaikkapa askarrella monta pikkukorttia.Minun oli aivan pakko heti askarrella ammattiinvalmistujaiskortti. Tein tämmöisen taskun, johon sujautan rahalahjani. Siniset pilvet ovat siilipaperin toisella puolella, joten korttini valmistui yhdellä taitteella ja liimaamalla. Helppoa ja kaunista. Paperi on nimittäin niin ihanaa, että en raski edes mitään rumeluureja tähän korttiin liimailla. Harmittaa, ettei kukaan tuttuni valmistu ylioppilaaksi, koska minulla olisi ankkapaperi ja entäs vauvaperheelle tuollainen joutsenemo poikasineen - pojalle paperin sininen - ja tytölle paperin pinkki osa.
.

Iso kiitoshali Maissille kivasta palkinnosta.

4 kommenttia:

Maahinen kirjoitti...

Onnea, onnea ihanasta arvontavoitosta :-))
Upeita ovat.

Kiitos iki-ihanasta korttipostista. Tultiin just mökiltä. Yritän väsätä illan aikana postauksen niistä blogiini.

kosotäti kirjoitti...

Onnea, upean voitonsaitkin,noista sie loihdit vaikka mitä.

Red Dragon kirjoitti...

upea voitto!

Viltsu kirjoitti...

Eikä laisinkaan Mimosa tykkäisi mummin papereista.... :D