perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ostoksia

Posti toi eilen minulle ihanan puutarhakirjan. Kirjan on kirjoittanut Linda Peltola. Hän pitää ihanaa Romppala-blogia.  Upean kirjan on kustantanut Docendo
Lindalla on nettikauppa Keijumökki, jossa kirjaa on myytävänä
Kaupassa on myytävänä myös Lindan upeaa taidetta postikortteina ja julisteina. Linda on maalannut kissoja, merenneitoja ja keijukaisia.

Lindan kirja on nimeltään Kevätihmisen puutarhakirja, ja se on aivan ihastuttavasti kuvitettu ja mielenkiintoisesti kirjoitettu. Ihanuus, jota suosittelen kaikille lämpimästi. Kirjassa on paljon tietoa ja inspiraatioita antavia kuvia. Tätä kirjaa jaksaa selata ja selata taas uudelleen.
Takakansi


Etuaukeamalla on upea runo


Tein myös muita kevätostoksia. Ostin enkelipatsaan kesäksi. Laitan patsaan kukkapenkin reunaan ja istutan patsaan pitelemään simpukankuoreen kukkasia. Lisäksi ostin muurinkellon. En ole varma onko nimi oikein, mutta tarvitsin tätä ihanaa violettia väriä kotiini.


Patsaan korkeus on 35 cm

Kevät hiipii pakostakin mieleeni. Ihanaa seurata jopa lintuja, jotka ovat ruvenneet ääntelemään enemmän kun he käyvät ruokintapaikalla syömässä. Uusia lintulajeja ilmestyy, ja katselen lintukirjasta, kuka on tullut syömään. Kevään huomaa myös näistä kukkaostoksista ja siitä, että mieli jo tekee puutarhatöitä täysillä. Sitä suunnittelee jo pionipenkkiä ja katselee kaupan siemenpusseja. Minä olen ehdottomasti kevätihminen. Ihanaa lisääntyvää valoa kaikkialla.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille.

11 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Täällä toinen kevätihminen. Kevättä on jo rinnassa vaikka ulkona on niin harmaata ja sateista päivätolkulla.
Kirja vaikuttaa tosi kivalta. Pitääpä laittaa ostoharkintaan :)
Mukavaa viikonloppua!

Irma kirjoitti...

Oi miten ihanan enkelipatsaan olet ostanut on tosi kaunis. ja tuo puutarha kirja on varmasti hyvä:)

Susanna kirjoitti...

Ihana enkelipatsas! Kyllä täälläkin jo kovasti kevättää :) Toi Lindan kirja on kyllä ihana. Minäkin olen sitä plaraillut ja lueskellut moneen otteeseen ees taas. Kivaa viikonloppua sinne! toivottavasti on vatsatauti jo hellittänyt ♥♥

Linda kirjoitti...

Kiitos paljon Enkuli, mukavaa että olet tykännyt kirjasta ♥ Ihania nuo muurikellot ja suloinen patsas! Mukavaa viikonloppua :)

Loreal Blondi kirjoitti...

Kyllä vaan päivien piteneminen ja auringonvalon lisääntyminen saa meidät ihmisetkin kevätpuuhiin, lintujen ja muiden luontokappaleiden lailla!
Jos ei vielä siemeniä ihan istuteta niin multaa vaihdetaan ruukkuihin ja katsellaan innolla kauniita puutarhakirjoja!
Keväisen kepeitä päiviä sinulle toivotellen!

noora jaakkola kirjoitti...

Vau! Mitä upeita löytöjä!

Selma kirjoitti...

Kiva ötökkä edellisessä postauksessasi ja hurmaava enkelipatsas tässä. kevät saa kaipaamaan kukkasia. Sininen on niin raikas väri.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥oi,ihana kirja, minullakin hyppysissä. Kaunis patsas kukkineen!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kaunis keväinen postaus.Ihana tuo kirja.Patsas on niin söpö.Minullakin on pihalla kaksi enkelipatsasta jotka odottavat kevättä-kuten minäkin.Kaunis kukka myös.

leenuliini kirjoitti...

Voih, nyt olet löytänyt aivan ihanan enkelin! Tykkään itsekin tuon kukan väristä ja kestävyyttä kukinnassakin löytyy, niin tulee joskus omaksi iloksi ostettua myös.
Ihanaa huomista Naistenpäivää!

Tuitiina kirjoitti...

Lindan kirja vaikutti todella mielenkiintoiselta, hankintaan se menee! Aivan ihanan enkelipatsaan olet löytänyt :-) Ajatukset kyllä käääntyvät väkisinkin tuonne puutarhaan ja kevääseen, mutta vielä pitää hetki odotella :-D