tiistai 31. maaliskuuta 2015

Hylsykirja Susannalta

Apua, miten melkein pyörryin tänään. Posti oli tuonut minulle pienen paketin, ja katsokaa, mitä ihanaa postia sain Soulsysteriltäni  Susannalta.

Hänkin oli tehnyt minulle Intia-aiheisen hylsykirjan ja käteni tärisevät vieläkin. Kirja on niiiin IHANA. Susanna tietää miten suuri Intiafani olen. Ja minä rakastan ihania "härpäkkeitä".

Katsokaa tätä ihanuutta, APUA:
Kuvat ovat skannattuja ja Susannan omat kamerakuvat täällä


Postikortti, jonka Susanna on tehnyt

Kasvot ovat piilossaEtusivu

Sivun sisältö

Atc-kortti

Takana ihana mietelause

Moo-kortti

Moo-kortti

Toinen sivu

Kolmas sivu

Sivun sisältö

Atc-kortti

Kortin mietelause

Moo-kortti

Moo-kortti

Neljäs sivu

Viides sivu

Sivun sisältö

Atc-kortti

Ihana mietelause

Moo-kortti

Moo-kortti

Kuudes sivu koruineen

Seitsemäs sivu koruineen

Sivun sisältö

Atc-kortti

Ihana mietelause

Kahdeksas sivu

Yhdeksäs sivu

Sivun sisältö

Atc-kortti

Mietelause

Kymmenes sivu

Moo-kortti

Moo-kortti

Tämä kirja on ihana, kaunis ja värikäs. Se on täynnä upeita yksityiskohtia ja ihania härpäkkeitä. Susanna on laittanut kirjaan runsaasti ihania nauhoja ja itse tekemiään koristeita ja koruja. Tämä loppuilta meneekin tätä ihanuutta ihaillessa. Sain Susannalta myös toisen hylsykirjan, johon hän on laittanut atc-vaihtomme kortit. Tästä kirjasta teen oman jutun myöhemmin. Tulee muuten liika-annos ihanuutta kerralla.
Voi että olen kiitollinen ja haltioissani.
KIITOSHALIT IHANALLE SUSANNALLE.

Mukavaa Pääsiäisen odotusta kaikille12 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Minä täällä ihailen kanssasi. Uskomattoman kaunis.Sinulla on ihana ilta kun sitä selailet ja katselet.Hyvää pääsiäisenaikaa sinulle.

Susanna kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit ♥ Minä tein ensin sinulle ihan erilaista kirjaa, mutta sitten kun sain sinulta Intia-kirjan niin halusinkin tehdä sulle saman aiheisen koska se on sinun sydäntäsi lähellä ;) Kivaa iltaa kirjan parissa sinne ja terkut!♥

Eija kirjoitti...

Ihana kirja! Susanna on kyllä mestari näiden kirjojen ja värien kanssa. Ihailtavaa ja katsottavaa on paljon, rattoisaa iltaa!
Rauhallista pääsiäistä!

Ruiskaunokki kirjoitti...

Taitavaa, kaunista ja ystävyydellä koottua, kiitos kun eisttelet meille kaikille! Hyvää pääsiäistä!

Uuna kirjoitti...

Voi hyvänen aika!! Ihan tässä katsojakin jo pyörtyy tuosta kaikesta ihanuudesta, kristallista ja kauniista. Hienoja mietelauseita, viisaita ja pysäyttäviä. Niiden parissa onkin aina hyvä pysähtyä sivuun, ennen kuin jatkaa seuraavaan.
Olette tehneet toisenne onnelliseksi, se on hieno juttu :-)

Sisko kirjoitti...

Kyllä osaa Susanna jakaa iloa ja kauneutta! Aivan ihana on sinunkin saamasi kirja.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥kyllä on huikea kaunis! Hyvää Pääsiäisviikkoa!

Tiia K kirjoitti...

Jestas aivan uskomaton kortti. Olette kyllä huikean taitavia. <3 Ihanan värikäs vielä ja miljuuna upeaa yksityiskohtaa. <3

Apris kirjoitti...

Upeaa väriloistoa.
Minäkin olen yhden hylsykirjan tehnyt jo hyvän aikaa sitten, mutta aika pliisu näihin verrattuna. Nyt olette saaneet innostumaan, ja hylsyjä jemmataan :)
Hauskaa Pääsiäistä.

Saila kirjoitti...

Hei! Oletko muistanut postittaa Tuplavaihdon korttisi? :)

Saila kirjoitti...

Hei taas! Kiitos, Tuplavaihdon kirjeesi saapuikin tänään. Jostakin kumman syystä iltapäivällä, kun menin laatikolle postiauton perässä ei laatikossani ollut mitään. Jos en olisi nähnyt auton käyvän taloyhtiömme laatikoilla olisin varmasti ajatellut ettei posti ole vielä käynyt tälle päivälle. Kuitenkin omin silmin sen näin. No, kävin nyt hetki sitten uudelleen laatikolla ja siellähän sinun kirjeesi oli! En tiedä, onko jaettu väärin tai onko posti käynyt tälle päivälle vielä toisenkin kerran, mutta pääasia, että kirje on tullut perille. Myös Susannalta kyselin hänen blogissaan, että onko muistanut postittaa kortit ja hänenkin kirjeensä oli nyt saapunut. Kyllä postin tiet ovat ihmeelliset...

Tiina Jukonen kirjoitti...

Aivan upea :) Hyvää alkanutta kevättä sinulle!