lauantai 24. tammikuuta 2015

Atc-kortteja

Teimme Minosan kanssa atc-kortteja. Mimosan kärsivällisyys riitti yhteen korttiin. jonka jälkeen hän koristeli uuden pienen pehmokoiransa kopin timanteilla ja pienillä kulkusilla. Koiralle piti tehdä pahviseen mökkiin matto ja koiralle peitto. En voi kuvata työn tulosta, koska koirankoppi on Mimosan vieressä. He nukkuvat molemmat - Mimosa ja viisisenttinen koira peittojensa alla.

Tässä kuitenkin korttimme. Minua ei linnut jätä rauhaan millään: Kortit ovat vapaita vaihtoon, paitsi Sussun ja Mimosan kortit.


Korpin voima Sussun kortti

Linnunpesä

Ystävykset 1 Varattu

Ystävykset 2

Ystävykset 3 Varattu

Tässä Mimosan kortti. Hän oli harmissaan, kun pitsi ei asettunut korttiin millään. Muuten hän oli tyytyväinen lopputulokseen. Minä nyt olen todella ylpeä. Tämä neljävuotias pikkuinen kun on mummon mielestä ihanin taiteilija ikinä.
.
Oli ihanaa askarrella yhdessä. Huomenna on tiedossa hulinaa.
Viemme Mimosan haikeina Joensuuhun. On ihanaa, että saamme hänet aina välillä "lainaksi" mummolaan.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille ihanat ystäväni.

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Oi että kiitos taas upeasta minulle tekemästäsi kortista! Upeita kaikki ja etenkin tuo Mimosan kortti on kaunis! Kivaa sunnuntaita ja terveiset täältä!

Maca kirjoitti...

Upeita ovat kaikki! varaisin tuon ystävykset 3., jos hennot siitä luopua. Mimosalla on taiteilijan ote ja silmää tehdä kaunista! (mummoon tullut)

Anemone kirjoitti...

Upeita kortteja kaikki. Onko ystävykset 1 vapaana ? Voisinko varata sen ? Meillä oli tytöt kanssa yökylässä perjantai-lauantai yön. Tänään he tulevat myös hetkeksi hoitoon siksi aikaa ,kun äitinsä käy hiihtämässä.
Mukavaa sunnuntaita !

Viltsu kirjoitti...

voi kuinka taitava Mimosa on. Ja tuo Sussulle tekemäsi korppi on huikea! Se kivi siinä alla säkenöi voimaa ja tulta

sirppis kirjoitti...

Hieno taiteilijapari ja upeita tulokset!

Milli* kirjoitti...

Hienoja kortteja olette askarrelleet =)