tiistai 9. syyskuuta 2014

Atc-kirja itselle

Olen nyt tehnyt atc-kortteja kaksi vuotta. Korttini lennähtävät kuin pikkulinnut maailmalle ja halusin ottaa Susannalta ja Jaanalta mallia ja säilyttää korteista muiston itsellänikin. Blogista omia kortteja ei tule katseltua ollenkaan. Teetin Ifolorkirjan kaikista tekemistäni korteista. En tietenkään olisi osannut yksin tehdä sivuja, mutta Marja auttoi, ja sommitteli kuvat kauniisti sivuille. Isot kiitoshalit hänelle.

 Kortit ovat kirjassa suhtkoht aikajärjestyksessä. Ensin tulevat vanhimmat korttini ja uusimmat ovat viimeisillä sivuilla. Olin ankara itselleni ja kuvasin aivan kaikki kortit - myös ne joista en itse pidä. Jännää katsoa, josko olisi vaikka pientä kehitystäkin tapahtunut. Kirjasta tuli 120 sivuinen ja kuvat ovat lähellä atc-korttien kokoa. Tein tarkoituksella katselukirjan ilman sanoja. Värit ja tunnelmat ovat tärkeitä. On jännää huomata, että jälkeenpäin muistaa jopa huoneen valaistuksen kortintekohetkellä. Muistaa jopa sen, kuka jonkin kortin varasi.
Kirjani löytyy allaolevasta linkistä tai sivupalkissa olevasta etukannen kuvasta.
Tervetuloa tutustumaan. Harmikseni kirja on vaikea skannattava ja keskimmäiset kuvat "taittuvat"
vähän piiloon.


Kirjan etukansi LINKKI KIRJAAN

Kirjan takakansi
  

10 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voi että on upee kirja! Ja mitkä etu-ja takakannet!!! Kyllä sä olet vaan paljon tehnyt ja niin upeita värejä ja kortteja on!!! Kaikkea hyvää sinne teitille tähän päivään ja terkkuja ukkelille!

Maca kirjoitti...

Varmasti upea kirja!

minä itse kirjoitti...

Ohhoh! Onpas siinä kortti toisensa jälkeen ja kaikki upeita teoksia! Ihana kirja!
-Viltsu

JIPe / EiJuPi* kirjoitti...

Upeat kortit. Upea kirja. Aluksi olet tehnyt lähinnä ihmisaiheisia. Sittemmin myös enkeli, linnut ja eläin aiheisia. Ihania kaikki.

Saila kirjoitti...

Upea! :)

Tarina kirjoitti...

Hieno idea tehdä korteista kirja. Sen kanssa on varmasti ihana muistella menneitä inspiraationpäiviä ja saada nykyhetkeenkin inspiraatiota.
Pikaista toipumista teille molemmille ja pirteää mieltä!

kosotäti kirjoitti...

Nuo ifolor kirjat on mainio tapa säilyttää muistoja.

Manumiina kirjoitti...

Kyllä on upea kirja ja vahvistaa entisestään käsitystäni siitä, miten hienoja, värikkäitä, kekseliäitä ja aiheiltaan monipuolisia ATC-kortteja teet. Jäin miettimään, miten valtava työmäärä on ollut kirjan suunnittelussa ja sivujen kokoamisessa.
Melkein jo unohdin, että tulin kiittämään kissakorteista - ja auringonkukista :)

Heenu kirjoitti...

Todella upea väriterapia kirja :)
Pahoitteluni korttien lähetyksen viivästymisestä. Mummulla on viimeaikoina ollut hiukan kiireistä.Korttisi ovat hyvässä tallessa ja kunhan ehdin vielä valitsemaan sen puuttuvan.
Ihanaa syksyn jatkoa. Halein Heenu <3

Anemone kirjoitti...

Upea kirja tosiaan..Tämä on kyllä hyvä idea :)