maanantai 14. heinäkuuta 2014

KIITOS

Eilen kotiuduimme mieheni kanssa ikimuistoselta reissultamme, jonka teimme Susannan ja Harrin luo Killinkoskelle. Me sielunsisaret tapasimme ensimmäistä kertaa livenä ja oi oi miten miellä oli hauskaa. Emme ole aikaisemmin edes soitelleet toisillemme, ja voin kyllä sanoa että riemuitsimme kovasti tapaamisestamme. Menimme Killinkoskelle torstaina ja olimme Susannan ja Harrin luona kaksi yötä.

Susanna ja Harri ovat ihania ja välittömiä ihmisiä.  Heillä on upea Luna-kissa, joka on kuin kuningatar valtakunnassaan
En voi edes sanoin kuvailla miten kaunis koti Susannalla Ja Harrilla onkaan. Kaikkialla näkyy upeasti toteutettuja ideoita, upeita värejä ja suurella rakkaudella mietittyjä yksityiskohtia. Jokainen huone on uusi elämys. Kauneutta aivan kaikkialla. Kaikkialla on Susannan ja hänen siskonsa Lindan taidetta. Upeita maalauksia, ihanasti uusittuja huonekaluja ja huikeaa sisustusta kaikkialla.
Harri nyt osaa tehdä mitä vain. Hän on tehnyt kotiin kaikkea ihanaa puusta, metallista, jopa pienistä paperinpalasista hän on loihtinut upean joutsenen. Eipä voi kuin ihmetellä, miten taitava hän on.

Laitan mieheni ottaman kuvan, jossa minä olen penkillä ja Susanna ja Harri istuvat kuistilla. Kuisti oli upea ja varjoinen paikka. Meitä sää suosi todella. Aurinko lämmitti ja illan viiletessä ilma oli kuin samettia.






Torstaina kiertelimme Killinkoskella. Kävimme aivan ensin Lindan Keijumökillä. Linda tekee upeaa taidetta. Hänen ihanat taidejulisteensa ja postikorttinsa saivat minut haukkomaan henkeäni. Lindalla on  verkkokauppa , jossa hänen kauniita töitään on esillä. Minun on pakko piipahtaa hänen sivuillaan ajan kanssa.

Ostin lasikorun, jossa Lindan maalaus Keijukorento

Korupussista löytyi käyntikortti

Tässä Susannalta saamani kirjanmerkki

Killinkoskella on upeasti säilytetty Wanha tehdasalue. Inka-lankatehtaan museossa historian havina aivan tuntui ympärillä. Alueella oli myös upea kirppari. Ajelimme Killinkosken ympäristössä ja kävimme Virroilla Rantaterassilla syömässä ihanaa ruokaa auringon paistaessa lämpimästi.

Perjantaipäivänä kävimme Tuurin Kyläkaupassa shoppailureissulla.

Tässä me samissysterit poseeraamme parkkipaikalla

Vietimme upean päivän ja ostelimme "kaikkea tarpeellista" ja "säästimme" paljon ostoksissa. Myös Tuurissa oli ihanaa ruokaa ravintolassa. Ihmettelin kovasti kaupan suuruutta ja aika upea tuo kuvassa näkyvä julkisivu, jonka yläkerrassa on hoellihuoneet.

Iltaa vietimme Killinkoskella Korven Kievarissa. Siellä oli karaoke-ilta ja pääsimme lauleskelemaan. Mukavaa oli.

Kiitos ihanat Susanna ja Harri upeasta vieraanvaraisuudesta ja mukavista yhteisistä hetkistämme. Tätä reissua muistelemme mieheni kanssa pitkään.

17 kommenttia:

mummeli kirjoitti...

Kävit sitten melkein nurkalla. Killi on sieno kylä Inkoineen.

Susanna kirjoitti...

Kiiiitos teille vierailustanne! Ne oli huikean hauskat kaksipäiväiset ;)))) Olette kyllä upeita ihmisiä!!! Ihanaa lomajatkoa sinne teille!

Maca kirjoitti...

On teillä ollut mukavaa!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Ihanan iloisia ilmeitä!

Tarina kirjoitti...

Teillä oli mieleenpainuva retki.
Aurinkoisia päiviä!

Matleena kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta tuo tapaamisenne! Ja kuvatkin todisttavat asian. :) Postauksesi toi minullekin mukavia muistoja mieleen, kun vuosia sitten minua kävi tapaamassa kaksi blogituttua, joita en ennen ollut tavannut.

kosotäti kirjoitti...

oi mitkä ihanat mekot teillä onkaan:))

Minna Enqvist kirjoitti...

Onpa mukavia kesäloma kuvia! Varmasti hauska reissu :)

Irma kirjoitti...

Teillä oli mukava lomailu. tapasitte ihania ystäviä.Jää kauniita muistoja pitkiksi ajoiksi:)

Viltsu kirjoitti...

enpäs olekkaan tiennyt tuosta kaupasta. Pitääpä kipasta tutkimusmatkalle. :)

vilukissi kirjoitti...

Uskon, että teillä oli oikien onnistunut reissu! Ajattele, miten ihanaa teillä on jatkossakin! Mulla on muuten samantyyppinen mekko kuin teilläkin!! Kiitos linkeistäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo koru!!

Auli kirjoitti...

Kuulostaa kivalta! Killinkosken Inka-tehdas on minulle tuttu paikka. Silloin siellä oli vielä tehtaan myymälä ja ostin sieltä kauheasti nauhoja, joita vieläkin riittää. Ja kuminauhoja, ne ovat huvenneet...

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥Onpa kivaa, että tapasitte, varmasti unohtumaton juttu!

Manumiina kirjoitti...

Varmasti kiva tapaaminen!

Heenu kirjoitti...

Niin ihanat aurinkoiset "sisarukset" Hyvää lomanjatkoa !!

Selma kirjoitti...

Oli kiva lukea treffeistänne :) ihanat ihmiset kohtaavat toisensa, mikäs sen mukavampaa.