sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tilkkutäkki 2

Ompelukärpänen kun puree, niin sitten se todellakin puree. Tänäaamuna ompelin nimittäin toisen tilkkupeiton eilen katkaisemastani aikuisten täkistä. Käytin lähes samoja kankaita kuin eilenkin, mutta tilkkutäkeistä tulee kaikista erilaisia. Toinen puoli täkistä on nyt lilan ja pinkin sekoitus.

Aamuairingon valossa otettu kuva
Tuo kukkia kasteleva enkeli on eri kangasta kuin eiliset

Tämä täkki valmistui noin neljässä tunnissa, joten aika raivokkaasti ompelin. Olimme nimittäin menossa Joensuuhun ja otin molemmat täkit mukaan. Mimosa sai valita, kumpi on kotitäkki ja kumpi odottelee häntä mummolassa. Mimosa valitsi tämän hieman värikkäämmän täkin itselleen. Olipa hän iloinen.
Meillä oli muutenkin kiva päivä. Kävimme tivolissa, ja Mimosa nautti kovasti uusissa laitteissa. Ihmeellistä, miten nopeasti lapsi kasvaa ohi possujuna-ajasta. Nyt uskallettiin jo mennä laitteisiin, joissa lentokone nousee korkealle ja vauhtiahan pitää tietenkin olla. Joensuussa oli upea aurinkoinen päivä ja tivolialuella oli todella paljon iloista väkeä.

Mukavaa myös, että kaupat ovat auki sunnuntaisinkin. Kiertelimme mieheni kanssa puutahakauppoja ja mukaamme tarttui uusi piharyhmä. On todella vaikea hillitä itseään upeiden vesielementtien, ruukkujen, patsaiden ja mielettömän upeiden kukka-amppelien edessä. Tuntuu, että juuri tuollaisen tarvitsisin nyt aivan heti meille. Mukavaa ihailla ihailemasta päästyä, ja vertailla ulkokrillejä, pihalaattoja, kukkalaatikoita..... loputon lista.

Huomenna koittaa Juhannusviikko. Lomani alkaa heinäkuussa ja saan olla neljä viikkoa lomalla. Odotan lomaani todella paljon.

Ihanaa Juhannusviikkoa kaikille.


12 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Wau kuinka ihania peittoja olet tehnyt. Oikein itsekin tekee mieli kaivaa kone esille. Nyt vaan on niin paljon kaikkea tekemistä, että tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. On pihatyöt, remonttia, mökilläkin täytyisi keritä olla ja tehdä vaikka mitä. Sitten nuo suunnistushommat tyttären perheen kanssa vie aikaa, vaikka tosi kivaa onkin...

saga kirjoitti...

Ihania enkelikankaita sinulla, ja kivoja peittoja olet niistä tehnyt! Minulla on ollut tilkkutyökankaat esillä jo lähes vuoden, mallikin olisi valmiiksi suunniteltuna, mutta lopullinen inspiraatio vain puuttuu.

Susanna kirjoitti...

OOOHHH JA IIIKK! Ihania täkkejä olet tehnyt ja millä nopeudella! Sulla taisi olla se "apinanraivo" päällä ;DD Kauniita ovat!

Anitta kirjoitti...

Ohho. Ihanaa kun joku jaksaa ommella. Minä olen yhdeltää koulutukselta pukuompelija. En ole jaksanut suurempia ommella enää piiitkään aikaan. Ihanat täkit. Ja hyvää juhannusta sinulle!

Marjut kirjoitti...

Hienoja peittoja! Minut on ompelukärpänen jättänyt kokonaan rauhaan ;)

Marjut kirjoitti...

Kaunis!

Selma kirjoitti...

Kivat täkit näistä tuleekin.
Olemme samalla aaltopituudella täkkien käytössä. Minä ajattelin tehdä vanhoista täkeistä terassin tuolille uusia pehmusteita. Kierrätystähän sekin olisi :)
Upea korttisarjakin oli tuolla aikaisemmassa postauksessasi.
Oikein hyvää juhannusviikkoa ja Juhannustakin Sinulle :)

vesimiesneuloo kirjoitti...

Kylläpä ovat suloisia!

Hyvää juhannusviikkoa sekä Juhannusta!

Lissukka kirjoitti...

Hieno on tämäkin täkki. Samoin sinulle mukavaa Juhannusviikkoa ja loman odotusta.

Altocumulus kirjoitti...

Hieno täkki, olet kyllä tosi taitava ompelemaan ja nuo kortit on kans upeita!

jaana kirjoitti...

Jos haluat, niin voitaisiin tavata joku kerta kun tulet tänne Joensuuhun.

Paula kirjoitti...

Nytkö se ompelukärpänen on sinnekin lentänyt! Aivan iiiihania peittoja! Hyvää juhannusta!