keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Atc-vaihto

Istahdan hetkeksi laittamaan muutaman postin tänne blogiini. Tämä viikko on ollut todella kiireinen. Eilen olin iltavuorossa ja en jaksanut töiden jälkeen esitellä upeita postejanikaan. Tänään illalla Mimosa ja Marja saapuivat Nurmekseen linja-autolla. Täällä oli Titi-Nalle konsertti, ja sehän oli pakko päästä katsomaan. Konserttihan oli tietenkin aivan huikea kokemus. Mimosa hyppi hiuksensa märiksi. Ihanaa, että Riitta jaksaa kiertää Suomenmaata ilahduttamassa lapsia. Hän on aina niin iloinen ja herttainen.
Mieheni läksi viemään Marjan ja Mimosan Joensuuhun, koska Marjalla on aamuvuoro huomenna. Varmasti tämmöinen pikavisiitti on  heille väsyttävää, mutta konsertti oli kaiken tämän vaivan arvoinen.

Nyt esittelen ensin eilen Anemonelta saamani atc-kortit:

Neiti kevät

Pöllön katse

Kissaemo

Ratsuni

Menuetti

Pakko kuvata vielä tämä ihana magneetti

Onpa pakko todeta, että nämä kortit saivat minut hyvälle tuulelle.
Kiitos sinulle Anemone näistä upeuksista.

1 kommentti:

Anemone kirjoitti...

Mielelläni varasin sinulle tuon Inkkarileikki 1/2.
Voi kun minua harmitti, kun huomasin sinulle tarkoittamani hilpetööri pussin työpöydälläni.. No, seuraavassa kuoressa sitten tulee se :)
Vielä kaksi viikkoa Elli+ perhe asuu meillä,sitten elämä taas normalisoituu meillä. Ei olla tyttöjen kanssa yhdessä keritty oikein askartelemaankaan, en vain ymmärrä, mitä vauhtia aina on...Tietysti kevään työt vievät myös aikansa.
Mukavaa kesän odottelua sinulle !