lauantai 18. tammikuuta 2014

Mixedmediaa

Tänä aamuna on askarteluhuoneessa mömmöilty raivokkaasti ja huone on kuin pommin jäljiltä. Sain tehtyä yhden sivun Anu-Riikan albumiin. Meillä on menossa neljän osallistujan Mixedmediarinki ja nyt oli viimeiset sivut kansioihin tekeillä. Toinen sivu pitää tehdä vielä, kunhan saan tämänaamuisen työni kuivateltua.

Jotenkin oli tuhannen ja yhden yön sadun tunnelma mielessäni. Sivussa oli oltava
KANGAS - JOTAIN LIIKKUVAA - NELJÄ JOTAIN JUTTUA


Tässä yläkuvassa (skannattu) sivuni Anu-Riikalle. Tausta maalattu akryylimaalilla, palanen kultakirjailtua kangasta liimattu nurkkiin, mömmöjä erilaisia ja paljon. Skannatussa kuvassa väri on liian tumma ja tausta on enemmän lilaan vivahtava. Otin kuvan kameralla, ja kuvan sävy on lähempänä totuutta, vaikkakin sekin on liian tumma.Kameralla otettu kuvaTässä sivuni liikkuva osa laukkaavien ratsujen lisäksi. Koristeen helminauhat ovat ilman liimausta kivasti liikkuvat ja voi melkeinpä kuulla pienen äänen helmien osuessa toisiinsa.Lähikuva sivun alalaidasta. Ihanat työkaverini ovat säästäneet minulle pistaasipähkinöiden kuoria kahviossa olevaan pikkupurkkiin. Kuoria nyt liimaailin ja mömmöilin tähän työhön. Pähkinöistä sai kivaa kolmiulotteisuutta sivuun. Muutaman kiviliuskeen liimasin myös pähkinoiden pinnalle (eivät tosin näytä skannattuna oikein miltään).Tässä kuvassa lähikuva sivun keskeltä. Hevoset ovat pahvisia. Ne olivat alunperin hopean-, kullan- sinisen- ja punaisen sävyisiä. Minä halusin yhtenäisen näköiset ratsut, joten hekin saivat mömmökäsittelyn.

Olemme sopineet, että saamme linkittää toistemme töitä. Anu-Riikan sivu löytyy täältä 
ja toinen sivu täältä, Mervin sivut täältä 
ja Ansun täältä

Tämä mixedmediarinki on ollut tosi upea. Olen saanut opetella uuden tekniikan taiteen tekemiseen. On ihanaa tehdä mömmöillä värejä niin kauan, että on tyytyväinen lopputulokseen. Anu-Riikka oli todella ihana, että kokosi rinkimme. Kaikki on sujunut todella upeasti ja kansiot ovat kiertäneet ajallaan. Heti lähden uuteen rinkiin, kunhan alkuvuoden kiireet hellittävät.

Kiitos Anu-Riikalle antoisasta matkasta mixedmediamaailmaan. Paljon olen oppinut, vaikka matkani on vasta alullaan.
Toivottavasti sivuni on mieluisa.

Ihanaa viikonloppua kaikille

Musiikkihaasteeni löytyy täältä

13 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Waude! Upeat värit ja kokonaisuus! Tulee ihan itämainen fiilis! Itämaiset villihevoset siellä laukkaa Ottomaanien valtakunnassa...

Kirsikka kirjoitti...

Kaunis on ihan taidetta.

PiHi kirjoitti...

Todella hieno sivu! Ihana itämainen tunnelma :)

Anu-Riikka Lampinen kirjoitti...

AIVAN ihana. :) Voih, olen sanaton. Mäkin sain juuri sivun toisen puolen valmiiksi ja postattua. :) Tämä on ollut hienomatka... Se on siis kiviliusketta. Taas hankintalista kasvaa.

Tirpuunen kirjoitti...

Onpa vaikuttava työ, mitkä värit!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥Huikean upeaa!

Smirgeline kirjoitti...

Valtavan upea työ.

Manumiina kirjoitti...

Tämä pitäisi kyllä nähdä ihan luonnossa!

Anemone kirjoitti...

Kyllä on upean näköistä mömmöilyä :)
Mukavaa viikonlopun jatkoa !
Taidan ruveta nyt kokeilemaan itsekin tuon tapaista, nyt kun pienet kädet ei ole auttamassa :)

sirkkis kirjoitti...

Hieno työ. Minusta skannatussa on ihana pohjaväri. Eikös ne tuhannen ja yhden... yöt ole samettisen tummat;)
Pidän noista hevosista erityisesti.

Irma kirjoitti...

Valtava kaunis työ kyllä sinä osat
tehdä,hienoa:)

Lumiruusu kirjoitti...

Aivan mahtavia töitä ja mitkä monipuoliset materiaalit! WAU! Eikö olekin ihan mahtava tunne kun saa kokeilla jotain ihan uutta ja käyttää siihen jo aiemmin omaksi tuntemaansa tekemisen tapaa .. sitten rohkeasti uutta sekaan niin tulos voi olla näin vaikuttavaa !! Kivaa kun käyt aina blogissani !!

Puuhis kirjoitti...

Mahtavia muotoja ja upeat värit!