sunnuntai 15. joulukuuta 2013

MixedMedia

Tänään askartelin elämäni ensimmäisen mixedmedia aukeamani  Aromaattista arkea-blogin haasteeseen. Meillä on neljän tekijän rinki. Askartelin aukeaman Mervin kansioon. Minä on voinut millään jakaa työtäni erillisille sivuille, vaan oli pakko valita aukeama.
Työssä oli aiheena bingoruudukko, josta löytyy: kohopasta, raidat, kangas, teksti, kierrätys, kukka, kiille, kerroksia, ja leima. Minulla taitaa olla lähes kaikki, mutta rivini on kangas, kiille ja kierrätys.

Ensimmäiset kuvat on otettu kameralla, että kerroksellisuus tulisi esille. Ikävä kyllä on ottanut työvaiheista kuvia. Taustan maalasin akryylimaalilla pensselillä ja tuputtelemalla talouspaperilla. Valitsin väreiksi sininen, mustan ja kultamaalin (taitaa häivähdys lilaakin olla mukana). Käytin lisäksi mömmöpurkkieni sisältöjä.
Liimasin tylliä, lehden ja kiven kiillettä sivuilleni. Ideani lähteen intialaisen kankaisen kaulanauhan liimasin viimeisenä. Kaulanauha on kierrätetty, ja samettinauhoista tuli aukeamalle raidat. Kukka löytyy korusta. Näkisittepa askarteluhuoneeni tällä hetkellä. Postitan kansion 23.12.2013 mennessä. En uskaltanut jättää askartelua viimetippaan.

Skannattu  1 sivu Kiven kiilteet näkyvät tässä paremmin

Koru läheltä

Kiven liuskeet

Skannattu 2 sivu

Koru lähikuvassa
Mervin sivu löytyy täältä,  Anu-Riikan täältä   ja Ansun  täältä

Olipa ihana tehdä sellaista, mitä ei ole ennen tehnyt. Toivottavasti nämä sivuni täyttävät mixedmedian piirteet. Toivottavasti Mervi tykkää tästä.

Ihanaa sunnuntaita ja muistathan tuoda jouluisia töitäsi musiikkihaasteeseen ja arvontaan mukaan.

11 kommenttia:

Anu-Riikka kirjoitti...

Ihana - moniulotteinen :) Kyllä meidän kelpaa... Tää on aika mainio juttu. :)

Susanna kirjoitti...

Kaunis ja upeat värit! Mukavaa sunnuntaita sielunsiskolle ;)

Puuhis kirjoitti...

Ihania muotoja ja värejä. Tervetuloa mixed median maailmaan! Tässähän ei ole mitään sääntöjä tai rajoja, kunhan vain käyttää erilaisia materiaaleja ja aineita.

Kysyit tuosta Golden mediumista. Akryylimedium on vissiin tarkoitettu ensisijaisesti jatkamaan akryylivärejä, tuomaan kiiltoa tms, mutta se toimii hyvin myös liimana. Itse olen käyttänyt hyvin eri merkkisiä akryylimediumeja juuri liimaamaan koristeita mixed mediatöihin tai sulkemaan vedenpitävästi väripintoja. Golden on merkkinä aika kallis ja sitä myydään taidetarvikeliikkeissä esim Tuubissa täällä Tampereella. Windsor&Newton Galeria Binder on aika samaa tavaraa ja toimii samalla tavalla.

Vilimarika kirjoitti...

Ihanalta näyttää heti alkuunsa! Näitä sun kansion kasausprojektin kuvia innolla odotan lisääkin.

Kirsikka kirjoitti...

On sellaista taidetta en minä vaan pärjäisi. Hyvää Adventtia

Marjut kirjoitti...

Upea!

Mervi P. kirjoitti...

Oi, miten upea! Tykkään todella! Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa!

Mervi P. kirjoitti...

Oi, miten upea! Tykkään todella! Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Todella kaunis ja kukapa ei tästä tykkäisi. Upeat värit ja niin tekis mieli koskettaa.
Mukavaa uutta viikkoa.

Päivikki kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen tekniikka ja lopputuloskin on kaunis. Edellisessä postauksessa esittelemäsi sukat ovat uskomattoman upeat!!!

isopeikko kirjoitti...

Peikolta pöö ja monta pientä terveistä.