torstai 22. elokuuta 2013

SoulCollage-kortit 5

Ulkona oli tänäaamuna kova ukonilma. Siispä menin keittiön pöydän ääreen leikkelemään lehdistä kuvia, jotka jotenkin liikuttavat minua. Piti tehdä kuusi SoulCollage-korttia, mutta niitä tulikin seitsemän vahingossa. Toinen lomaviikko on menossa, mutta miten aamuvirkku voisi rytmiään muuttaa edes lomalla. Minulla on myös lääkekuuri menossa toista viikkoa. Nähtävästi annan itselleni luvan levätä ja heti tekee roppa tenän.

Nämäkin kortit ovat kooltaan 12,5 cm x 20 cm ja jäävät itselle itsetutkiskeluani varten. Aiemmat korttini löydät sivupalkissa olevasta linkistä.
Ihanaa päivää kaikille

14 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Varsinkin linnut ja kedonkukat ovat sinua inspiroineet. Ja mikä paremmin liittyisikään lomanviettoon maaseudulla. UPEAT kortit!

Milli* kirjoitti...

Kauniita ovat =)

Vilimarika kirjoitti...

Ihania kuten aina!
Kiitos rakas ystävä postista! Tänään tuli ja tykkään ihan kaikesta! Se kortti, missä tyttönen tanssii, oli ihana ylläri lisuke!

kosotäti kirjoitti...

Jälleen kerran olet tehnyt ihania koskettavia kortteja.

Sanne kirjoitti...

Upea, mystinen tunnelma kaikissa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi, kipeäksikö olet tullut?
Kortit ovat kyllä silti todella hienoja.
Hyvää loman jatkoa!

Susanna kirjoitti...

Voi Enkuli kun sinä teet aina niin upeita luomuksia!!! Nämäkin kertovat niin paljon...Kaikissa on toivo, kauneus, vapaus tehdä asioita niinkuin itse haluaa, voima, elämän hallinta, rakkaus, usko sielunvaellukseen ja uudestisyntymään yms. muuta upeeta! Tälläisiä asioita näistä näen...elämän kauneus niistä kumpuaa totta tosiaan! Olet kaunis sielu!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
enkulin käsityöt kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heenu kirjoitti...

Kauniita kortteja kauniista sielusta. Korttisi puhuttavat monellakin tapaa. Näen rauhan ja harmonian.Kiitos kun jaat nämä meidänkin nähtäväksi.. Kaikkea hyvää ja pikaista paranemista.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa, että Heenu pidät taiteestani. Tein sivupalkkiin linkin, että aivan jokainen voi ottaa itselleen ideoita ja voimia. Haluan antaa myös lohtua ja rakkautta jokaiselle.

Kirsikka kirjoitti...

Valtavasti sinulla on ihania kortteja. Hyvää viikonloppua.

JIPe / EiJuPi* kirjoitti...

ihania kortteja, minunkin tekee mieli tehdä.... tai sielunkortteja.

jipe kirjoitti...

ps. Teinpä minäkin Intuitio kortteja. Käy kurkkaamassa:)