keskiviikko 28. elokuuta 2013

Atc-vaihto

Sain kolmannenkin paksun kirjekuoren. Susanna lähetti minulle vaihtarinsa. Susannalla on taito saada minut itkemään liikutuksesta ja ihastuksesta. Katsokaa, mitä hän lähetti minulle.

"Happamat neidot"

"Viisas"

"Käykää sisään"

"Herrasmiehet"

"Valo lauloi"

Kotini on linnani

Kello

Norther  flow
Steampunkraven  3

Onnen Enkeli Enkulille
Kiitos Susanna. Olen sanaton.

Päätin tehdä elämäni ensimmäisen Art Journalin korttejasi varten. Nämä ovat kaikki aivan uskomattomia. Susanna on tehnyt kortteihin nuo turkoosit taustat itse. Minäkin sain extrana taustoja, joten tyylikkyyttä tulossa minultakin :D. Tuo Steampunkraven  3 menee suoraan sydämen läpi - samoin muut korttisi. KIITOS.

Huomenna suuntaan Joensuuhun ja palaan lauantaina kuvioihin. Muista synttäriarvontani ja musiikkihaasteeni. Arvon palkinnot 1.9.2013.

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihana Enkuli kiva kun tykkäät korteista! Minulle ovat sinun korttisi aina yhtä aarteita joita pitää hypistellä ja nuuskia kaikilla aisteilla ;) Kiitos kunniasta jos korttini pääsevät art journaliisi. Olen muuten itsekin ajatellut ihan samaa sinun korteistasi. Niitä on nimittäin kertyntyt aika monta ;) Mukavaa reissua Joensuuhun ihana Ystävä!

Heenu kirjoitti...

Aivan sanaton olen minäkin. Todella upeita nuo Susannan kortit. Mukavaa reissua sinulle Joensuuhun.

Riina Itkonen kirjoitti...

KAuniita on kortit !

mummeli kirjoitti...

Olette te korttien tekijät niin tavattoman taitavia, ei voi kuin ihailla kättenne töitä!

JIPe / EiJuPi* kirjoitti...

upeita kortteja!

sirkkis kirjoitti...

Hienoja ja puhuttelevia ovat Susannan kortit.
Kiitos sinulle taas ihanista kommenteistasi tänäänkin. Sain nyt valmiiksi uudet korttini. Siinä on sekalaista sakkia ja tyyliä. Saat valita vaihdostamme uupuvan(t) en enää pysy mukana;). Susannalle kirjoitin, että vasta sinun jälkeen on vapaita. Täällä on jotenkin kuumentunut tämä vaihtomeininki viime aikoina, he-he!! Kivaa päivää sinulle! Siis tämän päivän aikana saan kortit esille. Moikka, moi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! :-) Mistä noita atc-korttipohjia voi ostaa vai leikkaatteko itse vaan oikeaan kokoon jostain pahvista tms?
t.Jenni

enkulin käsityöt kirjoitti...

näitä atc-pohjia voi ostaa askartelukaupoista. Sinelli, Kruununjalokivi, ja Kirjokas ainakin muýyvät valmiita pohjia. Korttipohjan voi tehdä itsekkin kunhan mitat ovat oikeat.
Lainaus Wikipediasta

"Kortin koko on 64 x 89 mm eli 6,4 x 8,9 cm ja 2,5 x 3,5 tuumaa.

Kortit ovat joko aivan uniikkeja tai samaa korttia on tehty hyvin pieni määrä. Kaikki tekniikat ja materiaalit käyvät: maalaukset, piirrokset, kollaasit, valokuvat, leimailut, sekatekniikka yms. Digitaalisia kollaaseja voi myös tehdä. Korttien ei tarvitse olla laminoituja tai muovitettuja. Ainoana sääntönä on kortin yllä mainittu koko.

Kortin kääntöpuolelle tulee signeeraus, päivämäärä ja numero, mikäli kortti on osa tiettyä sarjaa. Peruslähtökohtana on kortin vaihtaminen toiseen korttiin. Vaihtaminen onnistuu henkilökohtaisesti tai postitse. Kuka tahansa voi organisoida näiden korttien vaihdon. Jos esim. näkee jossain blogissa itselle mieluisan kortin, voi ehdottaa vaihtoa. Periaatteena on, että kortteja ei myydä, vaan ainoastaan vaihdetaan."

Tämä on todella koukuttavaa, sen voin kertoa.