tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hyvän tuulen voitto

Tänään sain todellista hyvän tuulen postia. Sain Kotilaiskalta palkinnon, koska olin juuri se onnellinen 3000 kävijä Kotilaiskan kierrätyshaasteblogissa

Tässä upea palkintoni

Tässä Kotilaiskan kortti, jossa on todellista kierrätystaidetta. Kortin sisällä on kirje, joka on kiinnitetty pikku klipseillä korttiin. Kirjeen saa pois ja kortin voi käyttää uudestaan - nerokasta eikö totta....
Ja voitteko uskoa. Kotilaiska on tehnyt itse kiiltokuva-arkkeja. Hän kutsuu näitä "roskakiiltokuvikseen" mutta eivätpä ole mitään roskia ollenkaan. Molemmat arkit pääsevät peltirasiaani, jota raottelen silloin tällöin. Rasiassani on ikivanhoja kiiltokuvia. Nämä ovat uudempaa tuotantoa,  mutta nämä ovat spesiaaleja. Näitä ei ole kenelläkään muulla kuin minulla. Kuvissa on runsaasti  kiillettä. Skannerini ei vain suostu näyttämään näitä upeuksia täydessä loistossaan. Kotilaiska kirjoittaa, että kuvat on kiinnitetty alustaan pienillä tarratyynyillä ja ne saa irti. Arvatkaa vaan haluanko irroittaa yhtään kuvaa irti näistä ainutlaatuisista taideteoksista.

Palkintoni on iki-ihana. KIITOS IHANA KOTILAISKA

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Kotilaiska tekeekin taidetta kaikesta ylijäämästä!

Tuulikki kirjoitti...

Todella hauska palkinto, kierrätyskiiltokuvat! Mukavia ostoksia olet löytänyt rompepäiviltä. Nepalilainen laukku näyttää tosi eksoottiselta.

Kirsikka kirjoitti...

Onnittelut palkinnosta.

Vilimarika kirjoitti...

Nuo ovat Inspishaasteen kiiltokuva-teemaan tehtyjä. :) Kyllä kiiltokuvakin taipuu moneksi tai monesta, kun mielikuvitus on mukana. :) Kiiltokuvat menivätkin oikeaan osoitteeseen, sillä sinun aarteitasi olemme ihastelleetkin usein. :)