torstai 13. kesäkuuta 2013

Atc-kortit/Kotilaiskan haaste

Oi ja voi. Ei voi muuta kuin ihmetellä omaa tyhmyyttään. Minä en ole mikään tietokonenero ja tästä johtuu seuraava asia:

Olen seurannut maksimimäärää blogeja ja antanut palautteita melkeinpä päivittäin. Olen ihmetellyt joskus, ettei joku palautteen saaja koskaan käy kurkkaamassa minun sivujani ja olen miettinyt, olenko suoranainen riesa palautteen saajalle. Voi kauhistuksen kauhistus. Olen ollut tosi toope, sillä eilen löysin kommenttia antaessani alta napin, josta saan tilattua sähköpostiini vastauksen kommenttiini kommentin saajalta. Vastauskommentit ovat siis siellä kommentin saaneen sivuilla.

Anteeksi kovasti, sillä en ole tajunnut ollenkaan katsoa vastausviestejä. Olen pitänyt blogiani pian kolme vuotta, ja nyt minä pöljä vasta tämän tajusin - on kyllä jäänyt paljon vastauksia huomaamatta. Anteeksi, jos olen antanut ylpeän kuvan itsestäni. Tämä on nyt todellakin noloa ja harmittaa.
.......

Kotilaiskalla on meneillään hauska  Kotilaiskan vaihto & haaste kierrätysmatskuista 6/2013

Eilen tuli valmis Kotilaiskan tekemä kortti ja täsmälleen kortissa käytetyt materiaalit minulle. Lähetän valmiin tuotoksen Kotilaiskalle

Hatuttaako

Tässä saamani matskut, josta teen toivon mukaan yhtä hauskan kortin


Kiitos Kotilaiska kivasta haasteesta.

Mukavaa päivää kaikille ja muistathan musiikkihaasteeni 

7 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Minulla taasen ei ole tapana juurikaan vastata kommentteihin. Jos kommentoija kysyy jotain, silloin vastaan yleensä ainakin sekä sinne omaan blogiini kysymyksen perään (jotta muutkin näkevät vastauksen) että sitten kommentoijan omaan blogiin. Mutta sitten taas jos kommentti on tyyliä "kiva neule", niin en yleensä sellaisiin vastaa lainkaan.

Sinä olet minun blogissani ahkera kommentoija, minäkin seuraan sinun blogiasi, mutten oikein osaa koskaan mitään kommentoida, kun en noista atc-korteista ymmärrä tuon taivaallista. ;)

sirkkis kirjoitti...

Älä huoli enkuli, en minäkään ole ko. napista mitään tiennyt - enkä vieläkään selostuksestasi huolimatta oikein tajua, miten se toimii. Täytyy joskus kokeilla kanssasi. Tai itseasiassa kokeilen nyt ja laitan täpykän ruutuun;)

- H - kirjoitti...

Minä olen nyt kevään ajan vain lueskellut blogeja enkä juurikaan kommentoinut. On ollut niin kiire. Välillä on jäänyt lukeminenkin viikoksi tai melkein kahdeksi. Onneksi tänään helpotti, sain toisen ison tentin läpi. Nyt on aikaa itselle ja omille harrastuksille.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kokeilen nyt toimiiko oman blogini vastauksen lähettäminen Sirkkikselle. Lohduttaavaa teitää, että minä en olekkaan ainoa, joka on menettänyt ihanat vastakommentit.

kosotäti kirjoitti...

Älä oo moineskaa, mistä sitä kaikkia hienouksia tietää, en miekää oo tuosta kuullut, pitää ottaa selvää.

Anneli kirjoitti...

En minäkään tuollaisesta napista ole mitään ymmärtänyt. Minä kun olen oikein nero tietokoneen kanssa :D
Onneksi lapset pystyy aina auttamaan, äitiään.

Nyt olet taas tehnyt tosi hauskan kortin. Ei nuo kuvan henkilöt osanneet arvata, mihin heidän kuvaansa käytetään :)

Paula kirjoitti...

Ahaa, sellanenkin nappi on, pitääpä etsiä:) minä aina vastailen blogini kommentteihin kun muistan. Luen myös paljon blogeja, mutta usein padilla, jolla on vähän hankala kommentoida.