maanantai 5. marraskuuta 2012

Ensimmäinen lumiukko ja ihana yllätys

Viikonloppuna oli lunta. IHANAA, pikku Mimosa pääsi tekemään lumiukkoa isän ja ukin kanssa ulos. Minä ja Marja askartelimme sillä aikaa sisällä. (Sen ajan minkä nyt pysyimme poissa ikkunan luota ihailemasta tätä talviriemua)


Ei meillä ihan näin paljon lunta ole. Pihasta löytyi sen verran suvilunta, että Mimosa sai talven ensimmäisen lumilinnansa. Ulkoilukeli oli märkä, joten kurahousut olivat tarpeen.


Tässä ihana onnellinen Mimosa ja ihana lumiukko pitävät toisiaan kädestä

Tänään tulin kiireisen päivän jälkeen töistä ja minua odotti ihana yllätys. Keittiö oli aivan siisti. (sivumennen mainitsen, että keittiömme on ollut joulukorttitehdas viikonlopun ajan, ja täynnä pahvilaatikoita ja askartelutarvikkeita). Marja oli siivonnut kaikki sotkumme ja laittanut pahvilaatikoihin laput, joissa lukee laatikoiden sisältö. IHANAA
Varastohuoneen pöydällä odotti minua toinen yllätys. Marja oli tehnyt minulle 20,2 x 20,2 cm suuren pahvirasian. Kirje oli kirjoitettu rasian viereen.


Voiko ihanampaa edes kuvitella. Ihan rupeaa kiitollisena miettimään  tästä elämän onnellisuutta ja ihanuutta.
Miten ihana toinen ihminen voikaan olla toiselle ihmiselle. Kiitos Marja
6 kommenttia:

Vilimarika kirjoitti...

Parhaita juuri tuollaiset ihanat ihmiset, läheiset tai vaikka ystävät. Ja ne yllätykset. Spontaanit, rakkaudella ja sydämellä annetut/tehdyt. :)

Marja K kirjoitti...

Kyllä meillä oli aivan mahtava viikonloppu, pieni tyttöni on niin onnellinen noissa kuvissa :) Oi, rasia pääsi blogiin :D Ihanaa kun yllätys oli mieluinen! <3

tarja.o kirjoitti...

ihana lapsi sinulla ja suloinen lapsenlapsi:) paljonhan teillä on lunta kun meillä ei ole enää yhtään!

Marjut kirjoitti...

Sinulla on ihanainen tytär ja niin kovin suloinen tyttärentytär:)

Vilimarika kirjoitti...

Ilmoittelethan, jos se postipoika ei ala pikkuhiljaa tuoda sitä palkintoa sinulle, sillä sen pitäisi jo olla perille asti tullut. Pitänee sitten alkaa peräänkuuluttaa sitä ja laittaa sinulle uutta postia tulemaan.
Ja kiitos ihanista korteista ja matskuista! Ja se gothig arch-kortti"sinilinnun muna", on ihan mielettömän upea! KIITOS että jaksoit tehdä sen minulle! Ja ne matskut.. voi apua! Mulla on nyt uusi kaulakoru! ;)

Hilkka kirjoitti...

Onpas Mimosalla ihana lumiukko ja kivat puuhat! Ihana tuo rasia myöskin! Mitähän ihanaa keksitkään sen sisällöksi...!