maanantai 5. marraskuuta 2012

Atc-vaihto

Katsokaa mitä ihanaa posti toi minulle perjantaina. Vaihdoin Tarja O:n kanssa kortteja. Eipä ikoneiden maalaajalle ja keräilijälle olisi voinut tulla mitään mieluisampaa kuin nämä ihanat ikoni-kortit. Skannatussa kuvassa ei näy näiden kuvien koko loistokkuus. Olen vain tuijottanut ja ihaillut näiden korttien ihanaa kiiltoa ja kauneutta.

                                                                 Atc Ikonin taikaa 1.

                                                                 Atc Ikonin taikaa 2.

                                                                Atc Ikonin taikaa 3.

                                                                Atc Ikonin taikaa 5.

                                                                 Atc Ikonin taikaa 6

En normaalisti kuvaa kaikkia ihania askartelutarvikkeita, joita tulee vaihdettavien korttien mukana. Näiden kahden linnun kohdalla on pakko tehdä poikkeus. En ymmärrä, miten nämä on tehty, mutta nämä ovat sydämen särkevän kauniita.

Kiitos Sinulle Tarja O näistä aarteistani. Ei voi kuin kiitollisena ihailla taitojasi.

4 kommenttia:

Annis kirjoitti...

Ovatpas kauniita kortteja, kyllä olet onnekas kun moisia olet päivääsi sulostuttamaan saanut :)

sirkkis09 kirjoitti...

Todella taidokkaasti tehtyjä ikoni-kortteja. Voin vain kuvitella, miten upeita ne ovat "livenä". Olisi kiva tietää, miten ja mistä aineista ne on Tarja tehnyt.

tarja.o kirjoitti...

kiitos vaan kaikille kehuista:) itsekkin tykkään ikoneista! eihän nuissa nyt kummosempia ole kuin kaunis kuva, koho kuvio paperia maalattuna akryyli väreillä yms. mutta kiva kun tykkäsitte! minä vielä itse odottelen enkulin ihanuuksia:)))

tarja.o kirjoitti...

tänään ihanat ja kauniit korttisi saapuivat. on ne kyllä upeita! kiitos tosi paljon. tykkään kaikista eritoten helinä keijusta:)kiitos myös ihanista matskuistasi!
ai,, muistelin että lähetin kukan ja linnun sinulle, mutta ne olikin kaksi lintua:)) kruunujalokivestä olen nuo tilannut!