keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Atc-tapaaminen

Olin lauantaina Kuopiossa Atc-tapaamisessa. Ihan jännitti. kun Kotilaiska ilmoitti, että hän käy maailmankiertutueellaan Kuopiossa  ja ViliMarikan luona. Sinne oli päästävä. Marja  oli tietenkin mukanani. Olimme Mimosan kanssa Hoplopissa ensin pari tuntia ja karkasimme Marjan kanssa Kuopion keskustaan. Jätimme Mimosan ukin kanssa pallomereen ja menimme Marjan kanssa Rossoon nauttimaan ihanaa pizzaa. Tarjoilijamme oli ihana. Hän ilmoitti pahoitellen, että lauantaina odotusaika  on puoli tuntia (Rossossa on ihanat ja iloiset asiakaspalvelijat). Saimme ruokamme tosin paljon nopeammin. IHANAA EI KIIRE MINNEKKÄÄN. Saimme Vilimarikan viestin, että tapaammekin Sokoksen yläkerrassa  Pressossa. Kotilaiska ja ViliMarika olivat saaneet sieltä pöydän. Kuopiossa oli ruuhkaa lauantaina joka paikassa. Ja Pressossahan näimme ViliMarikan ja Kotilaiskan livenä. Ihanaa - Joimme siinä kahvit. Marjan mielestä Pressosta saa maailman ihaninta suklaakakkua. Tietenkin oli pakko tutustua toistemme Atc- aikaansaannoksiin - kansiot kiertämään siispä.
Minä valitsin ViliMarkialta seuraavat kortit                                                             Atc Thinking  of you


                                                      Atc Ilta auringossa kukkii kukka

                                                              Atc Ruislinnun sulka

Atc Lumikin uni

Atc Sinut tahdon kokonaan

Atc A white catAtc Syksyn tuulet

'
Atc Vaarattomat tulitikut

ViliMarikalla oli synttärit. Me osallistujat saimme häneltä lahjoja. Tässä kuva  saamastani ihanuudesta,. Minun piti valita olenko rauhallinen, värikäs vai räiskyvä- Minähän olen tietenkin räiskyvä-

Tämän rasian on ViliMarika tehnyt ihan itse

Nämä ihanuudet löytyivät sisältä. Tuon perhosarkin hän antoi erillisenä yllätyksenä

Mikäpä olisi parempi punatukkaiselle, Atc ´Pian kotiin´

Toinenkin Atc OMG
 
 
Sitten esittelen Kotilaiskalta saamani kortit


                                                                Atc Näyteikkunassa


Atc Valkoinen auto

'
Atc La dolce vita

'
Atc Peilisalissa


Atc Matkalla pohjoiseen

Atc Onnenaikaa


a
Atc merimiehen vaimo

Atc Ruuneperi

Atc Ajatukset aavikolla

Atc dark choklate

Teimme livetapaamimessa myös yhteiset kortit. Kotilaiska kaivoi esiin askartelutarvikkeensa. Mitähän muut asiakkaat ajattelivat, kun neljä naista syventyi vilinän keskellä askartelemaan. Jokainen laittoi korttiin yhden koristeen ja kortit laitettiin kiertämään seuraavalle.
Tässä minun korttini'


                                                                        Atc Muumi


Tässä Atc Keiju

Olipa meillä kivaa. VliMarikan olen tavannut aikaisemmin, mutta Kotilaiska oli uusi tuttavuus. Ihanaa, miten blogituttavuus saa kasvot..... Varmasti menemme mukaan ensikerrallakin.

                                         

3 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

varmaan ollut mukava reissu ja ihania kortteja olet reissusta saanut!! harmi kun minun tapaaminen kotilaiskan kanssa estyi:( mutta jospas sitten joskus!

Jipe kirjoitti...

Kotilaiska kävi minunkin luona, kivaa oli.

ViliMarika kirjoitti...

Kyllä meillä olikin mukavaa!Ja kiitos ikimuistoisesta synttäristä! Lahjasta ja kahveesta ja kaikesta!